Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Alba franciaágy keret, capitoné behúzású fej- és lábvéggel, Swarovski kristályok nélkül

Ár:
991.990 Ft
743.990 Ft
Kedvezmény: 25%
Cikkszám: 10305006
Várható szállítás: 2024. április 25.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Alba franciaágy keret, capitoné behúzású fej- és lábvéggel, Swarovski kristályok nélkül
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

2-TOLÓAJTÓS SZEKRÉNY TÜKRÖS VAGY FA AJTÓVAL

A szekrény teljes szerkezete rétegelt lemezből készült. Az oldallapok dekoratív festett elefántcsont színben, félig fényes kidolgozással készültek, az előlapok és ajtók pedig furnérozott elefántcsontszínben, szitanyomott és festett oldalakkal, félmatt kidolgozással. A díszek faszerű kivitelezésben, arany részletekkel készültek, a részletek színe igény szerint variálható ezüst és/vagy más színekben. Az ajtók 25 mm vastag rétegelt lemezből állnak, 24,5 mm-es levehető oldalsó panellel. Az ajtókba 3 db állítható rögzítőelem van beszerelve. A szekrény oldalai és válaszfalai 25 mm vastagságúak. A tükrök 4 mm vastagságúak és belsejük csillámporral van dekorálva. A belső elemek és a hátlapok dekoratív természetes hatású lapokból készültek, a hátlapok 8 mm vastagságúak. A tolóajtók csúszó sínjei lengéscsillapítóval vannak ellátva. A szekrény belső kialakítása: egy darab 4 fiókos elem; két darab 30 mm vastagságú, különböző pozíciókba állítható polc, négy darab ruhaakasztórúd.

KOMÓD ÉS ÉJJELISZEKRÉNY

A komódok és éjjeliszekrények szerkezete MDF tetejű farészecskés panelekből készült. A faragott oszlopok faszerű anyagból, aranyrészletekkel készültek, igény szerint pedig a részletek más színben is kivitelezhetők. A 22 mm vastag furnérozott oldallapok dekoratív elefántcsontszínben, félmatt lakkozású kidolgozással készültek, a bútordarabok teteje pedig furnérozott elefántcsontszínben és félmatt, festett kidolgozással. A komód teteje 1 db állítható rögzítőelemmel rendelkezik. A 22 mm vastag furnérozott fiókok dekoratív elefántcsontszínben, szitanyomott díszítéssel és félmatt festett kidolgozással készültek, valamint mindegyik lengéscsillapítós, bluemotion típusú sínekkel van ellátva.

ÍVES TÜKÖR

Faszerű, lakkozott elefántcsontszínű keret arany részletekkel, igény szerint a részletek színe variálható. A tükör 4 mm, hátlapja pedig 8 mm vastag.

TÜKÖR

Faszerű, ezüst színű keret arany részletekkel, igény szerint a részletek színe variálható. A tükör 4 mm, hátlapja pedig 8 mm vastag.

CAPITONNÉ-PÁRNÁZOTT ÁGY LÁBVÉGGEL

Teljesen párnázott ágy, középső dísze faszerű kivitelezésben, arany részletekkel készült, a részletek színe igény szerint variálható. Ágyneműtartós változatban is elérhető, részleges vagy teljes emelőszerkezettel. Igény szerint választható a szövet típusa és/vagy bevonható ökobőrrel is.

KERETES ÁGYAK

A fejvég és lábvég faszerű kivitelezésben, arany részletekkel készült, a részletek színe igény szerint variálható. A párnázott panelek capitonné-behúzásúak, vagy választhatók háromgombos behúzással Swarovski-kövekkel, vagy furnérozott panellel dekoratív elefántcsontszínben, szitanyomott, félmatt festett kivitelezésben. Igény szerint választható a szövet típusa és/vagy bevonható ökobőrrel is.

ÜLŐPAD

Elefántcsontszínű festett faszerkezet sima vagy capitonné-behúzással, Swarovski-köves vagy gombos változatban. Igény szerint választható a szövet típusa és/vagy bevonható ökobőrrel is.

Fényűző látvány, amely a luxus érzetét kelti

Annak, aki szeretné átadni magát egy intenzív látványú hálószobának, nincs más teendője, mint az Alba kollekciót választani. A szövetek minősége és gondos kidolgozása olyan erős jellemet kölcsönöznek neki, amely sosem megy ki a divatból.

Fejedelmi fogadtatás

Mindenki arról álmodik, hogy pompa és elegancia veszi körül. Ez a hálószoba ennek tökéletes megtestesítője.

Főszereplője egyértelműen az ágy: a legklasszikusabb hagyomány szerint készült fenséges, tűzött fejvég, valamint az ágyhoz illő ülőpad. Szerencsére a modern stílus hatására sem veszik el a hétköznapi luxus kellemes érzete.

Főúri megmunkálás

A fejvég szövetborítása kétségkívül magas minőségű kézműipari megmunkálásról árulkodik.

Stílus Klasszikus
Termék típus Ágy
Szín Bézs
Ágyméret 160x200
Ágyneműtartóval Nem
Fejvég típusa Capitoné
Lábvég típusa Magas
Szélesség (mm) 1900
Mélység (mm) 2090
Magasság (mm) 1460
Gyártó Saltarelli
Modell Alba

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!