Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

ArredoClassic

Arredo Classic

Az Arredo Classic magát egy viszonylag új vállalatként aposztrofálja, hiszen 1998-ban alapították Pesaro-ban. A kezdetek óta érdekelte a vállalat vezetését az export, így minden évben ott vannak a világ legjelentősebb szakmai kiállításain, így nem csak Milánóban, de Párizsban, Moszkvában, Dubajban, Szingapúrban és természetesen az Egyesült Államok több vásárán is.

Nagykövetként tört utat a világban saját magának és az összes többi olasz bútorgyártó cégnek is, hiszen olyan elképesztően magas minőségű bútorokat gyárt, amely teljesen új szintre emelte a "Made in Italy" életérzést. A bútorokon, a kiszolgálási szinteken, a személyre szabhatóságon, egy szóval mindenen meglátszik a cégvezetés maximalista filozófiája.

A minőség mindennél fontosabb számukra, a vállalat mottója pedig: Személyesség, Kutatás és Elegancia.

A gyár "Made in Italy" minősítéssel rendelkezik, mely azt jelenti, hogy az Olasz Manufaktúrák Intézete (Instituto per la tutela dei Produttori Italiani) certifikátot bocsát ki minden évben, ezzel biztosítva, hogy a legkiválóbb és valóban olasz termékek kerülnek ki a gyárból. Ezt természetesen rendkívül szigorú minőségügyi vizsgálatok előzik meg. Minden egyes termékre egyedi sorzámozású holografikus matrica kerül, mely az eredetiséget és a magas minőséget tanúsítja.

Az alábbiakban egy videót tekinthet meg, mely bemutatja a vállalatot, lejjebb görgetve pedig hagyja, hogy magával ragadja a gyártó elképesztő luxust árasztó választéka!

 

Modellek

Szobák szerint

Terméktípus szerint