CamelGroup

CamelGroup

A CamelGroup 1983 óta, tehát több, mint 35 éve foglalkozik hálószobák, étkezők, bőr- és szövet ülőgarnitúrák gyártásával és Olaszországból történő exportálásával. Mostanra a CamelGroup márkanevet az egész világon ismerik, és a világ egyik legjelentősebb bútorgyártó vállalata. Az anyagok iránti megszállottságuk, a folyamatos kutatás és fejlesztés természetesen nagyban hozzájárulnak a sikerhez. 

A vállalat bútorait a világpiaci sztenderdeknek megfelelően készítik el egy 15ezer négyzetméteres alapterületű, modern és korszerű gyárban. A gyár elhelyezkedése is optimális, hiszen Velence és Udine között található, a régióban pedig számtalan alapanyag és kiegészítő termék található (zsanérok, üvegek, fémből készült elemek stb.).

A gyár szinte mindenből folyamatosan tart készletet egy 10ezer négyzetméteres, szintén nagyon korszerű raktárban. A több évtizedes tapasztalat rendkívül sokat számít ezen a területen is, hiszen megtanulták a lehető legtökéletesebben tárolni, becsomagolni és szállításra felkészíteni kiváló bútoraikat, melyek így garantáltan eredeti minőségben, hibátlanul érkeznek meg az Ön otthonába is!