Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Concreta Cucine

Terveztesse meg álomkonyháját a Concreta Cucina modelljeiből - kizárólag az Italia Bútor kínálatában!

 

A konyhabútor szinte minden háztartásban a legnagyobb igénybevételnek kitett bútorzat, ezért különösen fontos, hogy magas minőségű termékek közül válasszunk. 

 

Ha kombinálni szeretné a kiváló minőséget, a hamisítatlan olasz dizájnt és a kiváló ár-érték arányt, akkor Ön jó helyen jár!

 

 

A kollekció

Concreta Cucine Living és Life kollekció

A márka zászlóshajója, elképesztő szín- és anyagválasztékkal, minimum 22 mm vastagságú anyagokból. Ha valamihez értenek az olaszok, akkor az a modern, mégsem unalmas formák ötvözése a legmagasabb minőségű alapanyagokkal, erről szól a Living/Life.

Tovább a kollekcióra

Concreta Cucine Dune kollekció

A szintén kiváló minőségű, min. 18 mm vastag anyagokkal dolgozó Dune reális és kifejezetten pénztárcabarát alternatívát nyújt.

Tovább a kollekcióra

Concreta Cucine Mistral kollekció

A környezethez közelálló, fahatású felületek és a remek ár-érték arány tszik vonzóvá a Mistral modelleket.

Tovább a kollekcióra

Concreta Cucine Dover kollekció

Ha szeretné a hagyományos, rusztikus felületeket visszaköszönni az egyébként modern vonalvezetésű konyhájában, akkor az Ön modellje a Dover.

Tovább a kollekcióra

Concreta Cucine Royale kollekció

Ha Ön a klasszikus, mégis letisztult és elegáns stílust kedveli, biztosak vagyunk, hogy azonnal bele fog szeretni a Royale modellbe. Teljes fa ajtajaival és hatalmas pácszínválasztékával olyan örökérvényű műalkotást varázsol otthonába, melyre az összes ismerőse irigykedve tekint majd!

Tovább a kollekcióra

 

Kérje ajánlatunkat még ma!

Adja meg adatait az alábbi űrlapon és kollegáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Technikai jellemzők

  • Szerkezet: minden elem 18 mm vastag, E1-es osztályú (alacsony formaldehid-kibocsátású anyagú), mindkét oldalukon furnérozott lapokkal, 3 elülső oldalukon 0,6 mm vastagságú laminált, matt fehér vagy faszínű melaminlapokkal, hátul pedig impregnált, hő- és vízálló poliuretán-ragasztóval vannak rögzítve.
  • Hátlapok: Nagy ellenállású farostlemez panelek, hátul 2,8 mm vastag papírbevonattal.
  • Üvegpolcok: 6 mm vastagságú átlátszó üveglap, csiszolt élekkel.
  • Üvegajtók: 22 mm vastagságú tömör fakeret, valamint félig átlátszó, temperált, 4 mm vastag bronzosított üveglap, fa profillal. Fémszínű MDF-keret, átlátszó Vetro Fabbrica™ üveggel.
  • Fogantyúk: antik hatású fémből készült, galvanizált vagy festett kivitelezésben.
  • Lábazat: elérhető 100-150 mm magas extrudált PVC-panelekkel, díszítéssel, alumíniumfólia-bevonattal, fémszínű papírbevonattal vagy furnérozással.
  • Műanyag lábak: nagy ellenállású, extrudált, 100-150 mm magasságú állítható lábak.
  • Teljesen kihúzású fiókok: fémszínűre festett oldalak, fém fióksínekkel, műanyag görgőkkel, valamint a kiesést megelőző és a puha záródást biztosító zárrendszerrel. Fémmechanizmus a fiók elejének rögzítéséhez, a fiók alja 16 mm vastag melaminpanelből áll, hátulja fém, maximum terhelése 30 kg.
  • Teljesen kihúzású kosarak: fémszínűre festett oldalak, fém fióksínekkel, műanyag görgőkkel, valamint a kiesést megelőző és a puha záródást biztosító zárrendszerrel. Fémmechanizmus a kosár elejének rögzítéséhez, a fiók alja 16 mm vastag melaminpanelből áll, hátulja fém, maximum terhelése 30 kg.
  • Egyéb: mosogatószekrény alapzata alumínium védőbevonattal. Hűtőszekrény-egység alja nyomott, ütésálló, 22 mm vastag PVC-vel, festett alumínium-bevonattal. A szekrényekhez tartozó kosarak 5-7 mm átmérőjű hajlított acélhuzalból készültek. Rozsdamentes acélhuzalból készült edényszárító, megerősített alumínium- és ABS-kerettel. A zsanérok öntött, galvanizált acélból készültek, kétirányú zárásszabályozással, valamint gyors leválasztási funkcióval. A polcok 18 mm vastag, E1-es osztályú farészecskés panelekből készültek, mindkét oldalon furnérozva, melaminbevonatos ajtólapokkal. 

 

A Concreta Cucine gyárról

A Concreta Cucinét Toszkánában alapították meg, Olaszország azon régiójában, ahol már régi hagyománya van a kézműiparnak, és ahol a kreativitáshoz való érzéknek és szakértelemnek valódi történelme van. Ez a fontos örökség inspirálja mindennapi munkánkat, valamint segít a vállalatnak a jövőre összpontosítani és mindig figyelemmel kísérni a piaci trendeket, folyamatos kutatással és technológiai innovációkkal. Az olasz dizájn összetéveszthetetlen eleganciája számos kollekcióban megnyilvánul, amelyek különböző életstílusokhoz illenek. Éppen ezért termékeik a kifejezetten a mai élethez kialakított modern és klasszikus konyhákba képesek belevinni egyéni vízióinkat. A vállalat egyik legfőbb alapelve az emberek és a környezet iránti tisztelet, ezért kiemelkedően odafigyelnek az alapanyagok kiválasztására, valamint a termékek létrehozására és annak folyamatának egyes fázisaira. Felhasznált anyagaik és szolgáltatásaik minőségét az olaszországi ellátási lánc, valamint fejlett gyártási rendszereik biztosítják. Remekül kialakított munkamoráljuknak köszönhetően a gyártás során keletkező hulladék csökkentésével valódi értéket teremtenek. Ezáltal a Concreta Cucine az olasz és a nemzetközi piaci igényeket egyaránt képes kielégíteni, hiszen mindig személyre szabható megoldásokat kínál ügyfelei számára.

A Concreta odafigyel a fenntarthatóságra és a természetre. Termékeik magas minőségét a hitelesített, garantáltan olasz származású alapanyagok biztosítják. Minden általuk felhasznált anyag E1-es osztályú, nagy részük pedig a CARB2 kategóriához tartozik, amely igen alacsony formaldehid-kibocsátást jelent a gyártás során. Kiemelten odafigyelnek a faellátási láncuk fenntarthatóságára is. A termelési szakasz során megjelenő tökéletlenségek csökkentése, valamint az anyagok befelé jövő és kifelé menő áramlásának maximális hatékonysága érdekében szervezetük szigorú gyártási mintaelveket követ. Az általuk képviselt, hitelesített minőséget a vezetőtestületek biztosítják, akik ellenőrzik, hogy a termelési eljárás szervezeti eljárásai megfeleljenek az egyre igényesebb piac által elvárt minőségi szabványoknak, és ezáltal voltak képesek 2006-ban megszerezni az ISO 9001-es minőségrendszeri tanúsítványt.