Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dolgozószobák Olaszországból

A rusztikus bútorokat természetes anyagok és régies hatást keltő, kopottas részletek jellemzik. Tónusok tekintetében gyakran találkozhatunk földszínekkel (sárga, barna, zöld), illetve azok világosabb és sötétebb árnyalataival felületükön. Nincs ez másként a kínálatunkon lévő modellekkel sem. Magas minőséget képviselő íróasztalaink, forgószékeink és könyves szekrényeink remekül mutatnak mediterrán hangulatú dolgozószobákban.

Személyre szabható elemjegyzékünk használatával Ön is könnyedén összeállíthatja az elképzeléseihez és a személyiségéhez illő olaszos dolgozószobát. A vásárlás folyamatát elősegítendő a felhozatalunkban álló bútorokat típusonként is megjelenítheti. Ha úgy érzi, a lakberendezés nem az erőssége, és inkább a komplett berendezések között mazsolázgatna, akkor érdemes egy pillantást vetnie a garnitúráinkra. Gazdag választékunkban aprólékosan kidolgozott íróasztal-irodaszék-könyves szekrény triók közül választhatja ki az adott helyiséghez leginkább passzolót. Modelljeink legnagyobb része tömörfából készül, így biztos lehet abban, ha a mi olasz bútoraink mellett teszi le a voksát, azok hosszú időn át díszítik majd dolgozószobáját.

Ha ma leadja a rendelését weboldalunkon, akár néhány héten belül átveheti termékeit. A házhoz szállításon túl cégünk a bútorok gyors és szakszerű összeszerelését is vállalja az ország teljes területén. Gyönyörködjön olasz bútorainkban, és döntsön mellettünk, illetve ajánljon minket másoknak is! Várjuk mihamarabbi megkeresését!