Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Eden ülőke

Ár:
262.490 Ft
209.990 Ft
Kedvezmény: 20%
Cikkszám: IE-2039T
Várható szállítás: 2024. április 25.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Eden ülőke

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez a termék több, mint 10 különböző felülettel és színben rendelhető az Ön ízlésének megfelelően! A megjelenített ár a termék első képén látható változaté, azonban a lent látható galéria alapján bátran kiválaszthat más felületű modelleket is!

Gyártó:
Kapható választék:
Felület/szín:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A klasszikus és modern stílus közötti tökéletes egyensúly, egy kifinomult környezetben. Itt, ezek a bútorok mind részei egyazon történetnek, amely egyesíti a szaktudást a szépérzékkel, valamint a művészet és a technika által egyedi kollekciókat kínál. A szépségen túl felfedezni a valódiságot; elveszni a látványban és rátalálni az igazi stílusra. Út a klasszikus olasz stílushoz, mely során a kiváló megmunkáláson kívül a lehető leggondosabb részletkidolgozást is élvezhetjük.

Formája elegáns, lényegében pedig igazán praktikus: az ágyneműtartó megnöveli a hálószoba tárolásra alkalmas tereit, és új megoldásokat kínál. Ezen stílus alkalmazkodik a mindennapi modern élet igényeihez, a praktikusság pedig felfedi előttünk elegáns oldalát. A komód összeállítása megváltoztatható, szépségét azonban változatlanul megtartja. Díszítéssel vagy anélkül, igazán érzéki alkotóeleme lehet szobánknak, ráadásul tárolásra is alkalmas. Az éjjeliszekrények és az ágy klasszikus vonalvezetésével és lágy színeivel visszafogott, természetes hatást kölcsönöz a hálószobának. Kényelmes, tágas, rendezett: ezek elengedhetetlen tulajdonságai egy ideális ruhásszekrénynek. A kisebb méretű, díszített ruhásszekrénnyel még a szűkösebb terekben is élvezhetjük a praktikussággal kombinált stílust.

Stílus Art déco
Termék típus Szék
Szín Választható
Szék változat Ülőke
Szélesség (mm) 550
Mélység (mm) 440
Magasság (mm) 490
Gyártó Italexport
Modell Eden

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Pácok és színek

A termék több színben rendelhető, az ár pedig a kiválasztott színhez tartozó kategóriától függ. Kérjük, hogy a megrendelés leadásakor szíveskedjen jelezni, hogy az adott kategórián belül melyik színben kéri a bútort! Amennyiben az adott kategóriához nem kínál fel árat a rendszer, úgy annak a kategóriának a színeiben nem rendelhető a termék. Bármilyen kérdés esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésére elérhetőségeinken!

I. kategória színei:

II. kategória színei:

Kapcsolódó termékek