Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Étkező, konyha és bársarok

Aktív óráink alatt a nappali után az étkezőben és a konyhában töltjük a legtöbb időt. A konyhának elsősorban praktikusnak, az étkezőnek pedig szépnek, kényelmesnek kell lennie. Az Italia Bútor különböző stílusú étkezőket kínál: a klasszikus fényes, stíl (barokk, Lajos Fülöp) irányzatok mellett a modern és a luxuskategória kedvelői is megtalálják nálunk az igényeiknek megfelelő berendezéseket. Az étkezők elemei: asztal, szék, tálaló komód, tükör, porcelános vitrin.

Minden stílusban teljes kollekciót kínálunk - válassza azt, amelyik ízlésének és pénztárcájának legjobban megfelel!

Alapvetően elmondható, hogy a modern és klasszikus (magas fényű) étkezők alacsonyabb árfekvésűek, a rusztikus fa- vagy furnérozott bútorok pedig drágábbak. Emellett magas igényeket kielégítő luxusétkezők is találhatók kínálatunkban. Ma már sok családi házban találkozhatunk amerikai stílusú konyhával, ami azt jelenti, hogy az étkező-konyha és a nappali egy légtérben kerül kialakításra. Ennek megfelelően az étkezők mellett mindenképp érdemes a nappalibútor-kínálatot is megtekinteni, amelyben TV-szetteket, dohányzóasztalokat és ülőbútorokat is kínálunk.

Az Itália Bútor által forgalmazott termékek Észak-Olaszországban készülnek, cégünk nagyobb bútorgyárakkal és kisebb családi manufaktúrákkal áll összeköttetésben. Közel 30 éve foglalkozunk olasz bútorok importjával, ez idő alatt 25-30 olasz és 26 hazai partnerrel dolgoztunk már együtt.

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink országszerte immár 34 helyen elérhetők. Készletünk egyedülálló darabokat tartalmaz, melyeket a lehető leggyorsabban szállítunk házhoz. Teljes körű szolgáltatásunk keretében a kiszállításon felül az összeszerelést is vállaljuk. Lehetőséget biztosítunk készpénzes és kártyás fizetésre, akár részletre is.

Tegye le voksát a minőség mellett, rendelje meg nálunk legújabb olasz bútorait!