Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Frison Renzo

Frison Renzo

 

A Frison Renzo vállalat, mely bútorok és lakberendezési kiegészítők széles választékát kínálja, az olaszországi Venetóban jött létre. Több évtizedes tapasztalatuk és hagyományaik követése teszi őket páratlanná mind az anyagok megválasztása, a szolgáltatás minősége és árai tekintetében. Mindez pedig lehetővé tette, hogy immár nem csak az olasz, de a nemzetközi bútorpiacon is jelen vannak.

Az általuk kínált számos bútor és kollekció kivitelezése teljes mértékben fejlett tervezési folyamatok és a technológia segítségével történik. Minden egyes elem a kézműipari termékekre jellemző egyediségről és exkluzivitásról árulkodik, mely tulajdonságok garantálják a bútordarabok hosszú élettartamát és magas minőségét, emellett pedig ízléses és stílusos kinézettel is rendelkeznek.

Az intarziák, fém berakások és a fényezés kidolgozását mindig rendkívüli pontossággal végzik, mindvégig megőrizve a kifinomult és elegáns stílust. Mindig rugalmasan kezelik megrendelőik kívánságait és igyekeznek teljes mértékben kielégíteni igényeiket az egyedi bútordarabok elkészítését illetően is.

 

Katalógusok

Szobák

Terméktípusok