Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

AC Melodia

Az ArredoClassic a Melodia modelljével egy olyan eddig kiadatlan művet mutat be, melyet a halhatatlan olasz elegancia hangjegyeiből komponáltak.Az olasz mesterek egy új, romantikus stílust teremtettek a gyönyörű aranyszínű oszlopokkal, melyek körbeölelik és kihangsúlyozzák a lágyvonalú formákat. A finom és roppant elegáns fehér-melanzs szín a polírozott márvány presztízsét juttatja eszünkbe. A tanult és gyakorlott alkotók egyszerre alkottak lenyűgöző szépségű és egyben rendkívül praktikus termékpalettát.

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: AC-MEL-AR3-01
Rendelhető
AC Melodia 3-ajtós szekrény, 1 tükrös ajtóval

A 4-ajtósnál kompaktabb méretű szekrény rendkívül praktikus: kis mérete ellenére roppant tágas (215 cm széles és 71 cm mély!), így garantáltan minden ruhája el fog benne férni. Elegáns formáit játékosan bontja meg a csiszolt márványra emlékeztető elefántcsontszín és a középen elhelyezkedő, fazettázott tükrös ajtó. A legértékesebb ruhái is garantált biztonságban lesznek ebben a méltóságteljes szekrényben!

1.731.240 Ft 1.384.990 Ft
Cikkszám: AC-MEL-AR4-01
Rendelhető
AC Melodia 4-ajtós szekrény, 2 tükrös ajtóval

Teret ad a tükröződésnek: a nagyméretű, 4-ajtós szekrény gyönyörűen horodozza magán a Melodia kollekció minden gyönyörű részletét. Elegánsan a magasba nyúló aranyszín oszlopai elegánsan tartják a felső díszkoronát, ajtajain elhelyezett nagyméretű tükrei pedig rengeteg fényt engednek a szobába. A legértékesebb ruhái is garantált biztonságban lesznek ebben a méltóságteljes szekrényben!

2.109.990 Ft 1.687.990 Ft
Cikkszám: AC-MEL-CMN-01
Rendelhető
AC Melodia Éjjeliszekrény

A Melodia éjjeliszekrényeket könnyű megkülönböztetni bármely más ArredoClassic éjjeliszekrénytől, hiszen már első ránézésre is dinamizmust sugároznak. Az intenzív, erőteljes vonásokat ötvözi a hűvös eleganciával, ahogy masszív talapzata keretet alkot a márványszínű fiókok körül. Aranyszínű arabeszk stílussal emeli ki az egész kollekció tündérmesébe illő formavilágát.

392.490 Ft 313.990 Ft
Cikkszám: AC-MEL-TOI-01
Rendelhető
AC Melodia Fésülködő

Aranyozott ölelés: a Melodia fésülködője egyéniséget és egyediséget ad a teljes kompozícióhoz, ahogyan alkotói a magasságokkal és mélységekkel játszadoznak egy ilyen robosztus bútornál. Lágy vonalaival ellentétes módon a hozzá tervezett puff szögletes, így alkotva tökéletes harmóniát. Helyezze el hálószobájában ezt a gyönyörű bútort és engedje, hogy a luxus Önt is ámulatba ejtse!

1.139.990 Ft 911.990 Ft
Cikkszám: AC-MEL-LET-02-ALL
Rendelhető
AC Melodia Franciaágy keret

A Melodia kollekció ágyának fejvége tökéletesen megtestesít mindent, amit az alkotók ezzel a sorozattal létrehoztak: elegáns, méltóságteljes, egyszerre egyenes vonalvazetésű és lágy, hajlított formájú bútorok. Elefántcsont színvilága a márvány csillogását idézi fel, míg az ornamentális aranydíszítés a luxusérzetet erősíti. Higgye el: ebben az ágyban álmai is szebbek lesznek!

843.740 Ft 674.990 Ft -tól
Cikkszám: AC-MEL-LET-04-ALL
Rendelhető
AC Melodia Franciaágy keret kárpitozott fejvéggel

Míg a Melodia sorozat összességében a gyönyörű hajlított vonalakat és elegáns, luxus életstílust képviseli, addig ez a capitoné behúzású fejvég inkább a hangulatot és az élezérzést közvetíti. Az egész kompozíciót lágyítja, légiesebbé teszi gyönyörű világosságával. Válassza ezt a gyönyörű ágyat és ötvözze a végtelen luxust a pihe-puha fejvéggel!

1.012.490 Ft 809.990 Ft -tól
Cikkszám: AC-MEL-CMD-01
Rendelhető
AC Melodia Komód

Az egyediség eleganciához vezet. A Melodia sorozat összes tagja közül ez a bútor képviseli leginkább azt a különleges egyediséget, amelynek jegyei a kollekció minden darabjában visszaköszönnek. A gyönyörű aranyozott dekorációt mesésen kiemelik az elliptikus geometriai formák. Helyezze el hálószobájában és minden alkalommal mosolyt csal majd arcára ez a mestermű!

937.490 Ft 749.990 Ft
Cikkszám: AC-MEL-SET-01
Rendelhető
AC Melodia Magas, fiókos komód

A hétfiókos, magas komódok új elemei minden Arredo Classic sorozatnak. Kompakt mérete és elegánsan elnyújtott vertikuma igazán különlegessé tesz minden darabot. Méretarányai megnyújtják az aranyszínű tartóoszlopokat, mely dinamizmust és mozgalmasságot hoz a szobába. Képzelje el hálószobáját ezzel a gyönyörű és praktikus kiegészítővel!

708.740 Ft 566.990 Ft
Cikkszám: AC-MEL-SPE-02N
Rendelhető
AC Melodia Ovális széles tükör

A visszafogottság varázsa: a Melodia sorozat tükrei (több méretben) összetéveszthetetlen részei a kollekciónak, hiszen minden lényeges ismertetőjegy visszaköszön rajtuk, azonban a díszítéseket és formákat rendkívül elegánsan és visszafogottan viselik. Tegye bármely szobája falára és egy csodálatos kiegészítővel lesz gazdagabb!

253.740 Ft 202.990 Ft
Cikkszám: AC-MEL-SPE-01N
Rendelhető
AC Melodia Ovális tükör

A visszafogottság varázsa: a Melodia sorozat tükrei (több méretben) összetéveszthetetlen részei a kollekciónak, hiszen minden lényeges ismertetőjegy visszaköszön rajtuk, azonban a díszítéseket és formákat rendkívül elegánsan és visszafogottan viselik. Tegye bármely szobája falára és egy csodálatos kiegészítővel lesz gazdagabb!

232.490 Ft 185.990 Ft
Cikkszám: AC-MEL-POU-01A-ALL
Rendelhető
AC Melodia Puff

Tekintse meg a Melodia modellsorozat minden elemét és válogassa össze pontosan azt az összeállítást, amire Önnek szüksége van! Elérhető hálószoba-, étkező-, nappali- és ülőbútor is!

A termék számos szövettel rendelhető, tekintse meg a teljes választékot itt:

168.740 Ft 134.990 Ft -tól