Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bemutatkozás

Bemutatkozás

CÉLUNK

Gyönyörű olasz bútorokat általában csupán néhány bútoráruházban lehet megvásárolni, elsősorban Budapesten és annak környékén.
Ezen próbálunk változtatni azzal, hogy a legkedveltebb komplett, fényes modern- és klasszikus hálószoba-, továbbá étkező bútorokat az ország egész területén egységes áron elérhetővé tesszük. Önnek nem kell 100-200 km-t utaznia, mert a bútort megrendelheti az Önhöz legközelebbi bútoráruházban, vagy akár a számítógép előtt ülve webshop-unkban is. Ráadásul a házhoz szállítás és beszerelés költségén sokat megtakaríthat!

NÉZZE ÁT A HONLAPUNKAT!

 

Válasszon a számtalan termék közül!
A Kosárba helyezett terméket megvásárolhatja Partnereinknél is. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Szállítási és Fizetés módnál a megfelelő áruházat kiválasztani! A sikeres rendelés leadást követően hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. A Hol kapható? menüpont alatt megtalálja az áruházak listáját, ahol bármelyiket kiválasztva megtudja annak címét, telefonszámát és megtekintheti az áruház saját weboldalát is. 
A Szállítási feltételek menüpont egy, a kereskedelemben általánosan elfogadott ismérvekről szóló tájékoztató. Egyes áruházak ettől eltérhetnek. Bárhol találja is meg az általunk is forgalmazott termékeket, javasoljuk, hogy a bútor árán kívül feltétlenül kérjen ajánlatot a szállítási-beszerelési költségekről is!


KÉRJÜK ŐRIZZE MEG A SZÁMLÁT! A BÚTOROKRA 1 ÉV GARANCIA JÁR SZÁMLA ELLENÉBEN!

 

Kérje partnereinktől a garanciajegyet és a használati-kezelési útmutatót is!

 

MIÉRT VÁLASSZA AZ ITALIA BÚTORT?

Megbízható olasz bútor áruház Megbízhatóság

A Megbízhatóbolt.hu által tanúsított áruház, mely garantáltan megfelel minden törvényi követelménynek

Kedvező árú étkező és hálószoba bútorok Számoljunk együtt!

Bátran hasonlítsa össze árainkat más boltokéval - és ne feledje a rejtett költségeket sem! Mi ingyen adjuk az ágyrácsot és kedvezőek a szállítási-szerelési díjaink is!

Tapasztalt olasz bútorbolt Évtizedes tapasztalat

Vállalkozásunk több, mint 30 éve foglalkozik olasz termékek importjával, így hatalmas tapasztalattal rendelkezik - higgye el: tudni fogjuk a választ kérdésére!

Ország több pontján elérhető árukészlet Országos hálózat

Termékeink országszerte közel 30 partnerünknél is megvásárolhatók - így rengeteget spórolhat a szállítási és szerelési költségeken, és Önnek sem kell több száz kilométert utaznia, hogy megtekintse vagy kifizesse a termékeket!