Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Klasszikus és modern, egyedi igény szerint készült konyhabútorok

Nagy és Társa Bútorbolt

A Nagy és Társa Kft. 1995. decembere óta szerepel a hazai piacon, tehát lassan 20 éves belsőépítészeti, építészeti, kivitelezési, kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik. Céljuk az alapításkor egy olyan kereskedelmi, belsőépítészeti cég volt, mely nem csak a belsőépítészet kulcsfontosságú kreatív tervezési fázisában nyújt magas színvonalú szolgáltatást, hanem a kivitelezéskor is minden apró részletre figyel és maximálisan, precízen a kezében tart.

Sok éves tapasztalatukkal nyugodtan állíthatjuk - hogy legyen szó bármilyen egyedi kialakítású térről, üzlethelyiségről kastélyról, villáról, hotelról, irodakomplexumról, apartmanházról - ők a felméréstől az egyedi bútortervezésig teljes körű szolgáltatást nyújtanak.

A költséghatékonyság számukra épp oly fontos mint az, hogy ügyfeleik számára mindig a legmagasabb színvonalat biztosítsák. Minden feladatot egy új kihívásnak tekintenek, legyen szó egy átépítésről, felújításról vagy akár egy új épület komplexum berendezéséről. Bármilyen belsőépítészeti, bútortervezési, kivitelezési kérdésével forduljon bizalommal hozzájuk, munkatársaik örömmel állnak rendelkezésére!

Elérhetőség:

  • 5600 Békéscsaba, Szent László utca 1.
  • Telefon: +36 30 943 9172
  • E-mail: butorbcs@gmail.com

Nyitva tartás:

  • Hétfő-péntek: 8:30-17:30
  • Szombat: 8:30-12:30
  • Vasárnap: zárva

Ízelítő a megvalósult projektekből

Referenciák elkészült közületi és egyéb munkákból

Boros Ferenc asztalos

Szeretnénk figyelmébe ajánlani Boros Ferencet, aki több évtizedes konyhabútor és beépített bútor készítési tapasztalattal rendelkezik. Rendkívül precíz és minden igényt kielégítő szolgáltatási palettával rendelkezik. A legegyszerűbbtől a valódi luxus bútorokig mindent az Ön kívánalmainak megfelelően készít el!

Elérhetőségek

Kérem, tekintsen meg néhány referencia munkát:

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.