Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Italia Bútor kuponszabályzat

Kuponfelhasználási feltételek

 

A Mobili Italiani Kft. és partnerei hálózatában felhasználható online és offline kuponok az alábbi szabályok szerint érvényesek.

 

1. Egyösszegű kuponok 

Az egyösszegű kuponok értéke minden esetben bruttó, ÁFÁ-t is tartalmazó, magyar forintösszegként kerül feltüntetésre. Az egyes kuponok felhasználása összeghatárhoz kötött. Az összeghatár a termékek bruttó végösszegére vonatkozik az adott vásárláson belül, tehát több vásárlás értéke nem összevonható e tekintetben. Az esetleges extra szolgáltatások (pl. házhozszállítás, szerelés stb.) értéke szintén nem számít bele az összeghatárba.

A fentiekkel összhangban az értékhatárok a következők:

Kupon értéke Minimális termékérték
5.000 Ft 50.000 Ft
10.000 Ft 150.000 Ft
15.000 Ft 150.000 Ft
50.000 Ft 150.000 Ft

 

2. Százalékos kedvezményt nyújtó kuponok

Az egyszeri százalékos kedvezmény a termékek bruttó árából kerül levonásra, a többlettszolgáltatások értékéből nem. 

 

3. Ingyenes szállítás és szerelés

A díjmentes szállítás és szerelés szolgáltatás csak együtt vehető igénybe, kizárólag szállításra nem. A kedvezmény csak akkor érvényesíthető, ha a termékek kiszállítása egyetlen időpontban megoldható. Ugyanazon rendelés több részletben történő kiszállítása esetén az általános kiszállítási és szerelési díjak érvényesek.

4. "Executive matrac féláron" akció

Az akció tartalma

Minden, az akció időtartama alatt megvásárolt, komplett hálószoba garnitúrához (4 vagy 6 ajtós szekrény, 160 vagy 180cm széles ágykeret, 2 db éjjeliszekrény, 1 db tükör, 1 db fésülködő komód) 1 db, az ágy méretéhez igazodó, kiváló minőségű matracot biztosítunk vásárlóinknak a listaárhoz képest 50% kedvezménnyel:

  • 160 cm-es matrac: bruttó 36.000,- Ft
  • 180 cm-es matrac: bruttó 60.000,- Ft.

Felhasználási feltételek

Az akció időtartama: 2020.08.01. 00:00 órától 2020.08.30. 23:59 óráig

Az akcióból kizárt hálószoba garnitúrák: értelemszerűen minden olyan garnitúra, amely a 160x200 cm-es vagy 180x200 cm-es mérettől eltérő ágykeretet tartalmaz.

Az akcióban résztvevő garnitúrák esetében a Kosárba helyezéskor az EXE50AUG kuponkód használatával a webáruház rendszere automatikusan felajánlja a matracot féláron. Kérjük, hogy az Ön által vásárolt garnitúra méreteihez igazodó matracot válassza, mert azt csak ebben az esetben tudjuk 50%-os áron biztosítani (160 cm-es ágykerethez 160 cm-es matracot, 180 cm-es ágykerethez pedig 180 cm-es matracot biztosítunk). 
Amennyiben nem használja a kuponkódot a vásárlás során, úgy azt a későbbiekben ügyfélszolgálatunkon keresztül - egyedi elbírálás alapján - igényelheti.
A matrac vásárlási akció kizárólag a weboldalon feltűntetett „ingyen ágyrács” kedvezménnyel összevonható és készpénzre nem váltható.

4. Általános szabályok

A kedvezmények levonása a weboldalon (www.italiabutor.hu) megjelenített mindenkori akciós bruttó árból történik. A kuponkedvezmények más kedvezményekkel nem összevonhatók és készpénzre nem válthatók. Egy kupont egy vásárló egyszer használhat fel, egyetlen rendelésben.

A kuponok felhasználása egyedi árajánlat esetén nem lehetséges.

Az összes kupon felhasználható bármilyen termék vásárlása esetén, kivéve:

  • 40%-nál magasabb egyedi kedvezménnyel érintett, extra akciós termékeket;
  • az áruházi készletkisöprésben szereplő termékeket.

A Mobili Italiani Kft. fenntartja a jogot a kuponok érvényességének korlátozására, különös tekintettel visszaélés vagy túlhasználat esetén. A kuponok visszavonásig érvényesek. 

A szabályzat érvényes: 2020. június 31-től visszavonásig.