MCS

MCS

 

A Silwood vállalatcsoport a bútorgyártás területén tevékenykedik, azon belül is kifejezetten nappali- és hálószobabútorokat gyárt.

A bútorpiacon már sok éve jelenlévő gyártó méltán híres szakértelme, valamint termékeinek és szolgáltatásainak magas minősége által Olaszországban és külföldön egyaránt.

Az igen fejlett technológiával rendelkező iparnak köszönhetően közvetlenül a nyersanyagokból állítják elő mindazt a hatalmas termékkínálatot, amelynek nagyságukat köszönhetik. Módszereik kedveznek a minőségnek, a gazdaságos gyártási folyamatnak és a szabályosságnak, amelyekkel kielégítik vevőik minden igényét a stílus, a költségvetés, a logisztika és a hatékonyság terén.

A cég állandó elkötelezettsége a technológiai újításokra irányul mind a gyártási folyamatok, mind pedig a dizájn terén, hogy ezáltal mindig az élen járjon, versenyképes maradjon, valamint képes legyen az olaszországi és a nemzetközi piac igényeinek kielégítésére, hiszen azok egyre többet követelnek a gyártóktól. Ezáltal a gyártó újabb és újabb modellekkel, színekkel és anyagokkal bővíti kínálatát, így fejlesztve hozzáértését és szakértelmét, emellett pedig mindvégig szem előtt tartja életfilozófiáját, amely saját megkülönböztető jegye: ízlés, befogadás, megbecsülés és innováció.

Az anyagok megválasztása és az új technológiák tudatos, környezetbarát felhasználása mellett odafigyelnek minden apró részletre, követik az építészeti- és dizájntrendeket, ezáltal pedig a lehető legkielégítőbb megoldást kínálják vevőiknek. Legfőbb céljuk azonban, hogy kitartóan és céltudatosan fejlesszék és javítsák vállalatuk különböző részlegeit, mind a minőség, a szolgáltatások, a szervezettség és a gyártási folyamatok optimalizálásának szempontjából.

A Silwood vállalatcsoport két fő erénye a szakértelem és a hozzáértés, amelyet csapatuk minden tagja tiszteletben tart. Ez szolgál munkájuk alapjául, amely során olyan bútorokat gyártanak és adnak el, amelyek friss és barátságos környezetet biztosítanak vevőik otthonának mindennapi életük során, mindezt pedig a legjobb ár-érték arányban kivitelezve.

Modellek

Szobák

Terméktípusok