Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért minket válasszon?

 

Kedves Látogatónk!

Az internet korában még a kevésbé gyakorlott vásárlók is könnyűszerrel kideríthetik, hogy az áhított termék melyik áruházban a legolcsóbb. Ennek a kihívásnak maradéktalanul megfelelünk, hiszen szándékosan vagyunk jelen számos online felületen.

 

Sőt, mi ennél többet is tudunk:

 

 

Országos készlet mind az étkező, mind a hálószoba bútorokból Gyorsaság - vásároljon akár azonnal, készletről!

  • Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően számtalan terméket azonnal, készletről tudunk szállítani - szinte teljesen egyedülálló módon az egész országban! A készletről pontos és világos információt talál weboldalunkon, de kereshet bennünket bármely elérhetőségünkön is!
  • Amennyiben a kiválasztott termék nincs nálunk raktáron, ne aggódjon: csak egészen speciális, egyedi igények kielégítésekor kell hónapokat várnia! A legtöbb terméket 2-3 héten belül behozzuk, és 3-4 héten belül már otthonában csodálhatja!
  • Termékeink országszerte közel 30 partnerünknél is megvásárolhatók - így rengeteget spórolhat a szállítási és szerelési költségeken, és Önnek sem kell több száz kilométert utaznia, hogy megtekintse vagy kifizesse a termékeket!

 

Garancia és megbízhatóság Megbízhatóság

  • A Megbízhatóbolt.hu által tanúsított áruház, mely garantáltan megfelel minden törvényi követelménynek.
  • Számos fizetési lehetőség közül válaszhat: készpénzben, banki átutalással, online bankkártyás fizetéssel, vagy akár Online Áruhitellel is vásárolhat! Az online fizetési lehetőségek ráadásul garantáltan maximálisan biztonságosak és 0-24 óráig elérhetőek!
  • Bárhol is vásárol, kérjük, legyen maradéktalanul körültekintő, és válasszon megbízható eladót!
  • Webáruházban történő biztonságos vásárlás feltételeit megtalálhatja blog bejegyzésünkben.

 

Kedvező árú olasz bútorok Számoljunk együtt!

Bátran hasonlítsa össze árainkat más boltokéval - és ne feledje a rejtett költségeket sem! Mi ingyen adjuk az ágyrácsot és kedvezőek a szállítási-szerelési díjaink is!

 

Hozzáértő értékesítés Évtizedes tapasztalat

Vállalkozásunk több, mint 25 éve foglalkozik olasz termékek importjával, így hatalmas tapasztalattal rendelkezik - higgye el: mi tudni fogjuk a választ kérdésére!