Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nabucco ülőpad - ezüst nyír

Ár:
225.230 Ft
180.190 Ft
Kedvezmény: 20%
Cikkszám: 166SED.01PLMS318
Várható szállítás: 2024. április 25.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Nabucco ülőpad - ezüst nyír
További székek
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Nabucco hálószoba erőteljes, mégis elbűvölő jellemvonásokkal, valamint letisztult vonalvezetésű éjjeliszekrénnyel és komóddal rendelkezik. Az éjjeliszekrény fiókjai közötti rész dekoratív, tükörhatású nikkelborítással készült, tetejükön pedig 30 mm vastagságú, háromdimenziós, fémes díszítés tálalható. Az íves fejvég hasonló mintájú nikkeles díszítéssel rendelkezik, és még jobban hangsúlyozza a bútorszett fényes megjelenését.

A fejvég, a lábvég és a tükör lakkozása kivételes kézműipari munka eredménye, amely egyben rendkívüli módon egyesíti az ezüst szín visszaverődéseit és a dekoratív nyírfa bútorok króm hatását.

A fiókok puhán záródó BLUM-sínekkel vannak felszerelve, belsejük pedig szövetszerű anyaggal van bélelve, emellett karcállóak, valamint puha ruhával és enyhe hatású tisztítószerekkel tisztíthatók. A fényes ezüst kivitelű fogantyúk kiemelik a Nabucco szoba elbűvölő megjelenését, szürke és ezüst csíkos szélük pedig egyben modern hatást kölcsönöz a bútoroknak.

A Nabucco fejvéggel és a Tekno ágykerettel ellátott változat megjelenésében a csillogás visszafogottab, így az frissebb és modernebb hatást kölcsönöz, hasonlóan elegáns és kifinomult jegyekkel.

Stílus Klasszikus
Termék típus Ülőpad
Szín Ezüst nyír
Szék változat Ülőpad
Szélesség (mm) 1120
Mélység (mm) 420
Magasság (mm) 500
Súly (kg) 12
Gyártó CamelGroup
Modell Nabucco

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Rendelhető
151.010 Ft 120.790 Ft
Rendelhető
253.900 Ft 203.090 Ft