Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Különleges olasz nappali bútorok

Otthonunk központja, a nappali

Otthonlétünk során a nappaliban töltjük a legtöbb időt. Itt pihenjük ki a hétköznapok fáradalmait, játszunk a gyerekekkel, ülünk össze az esti tévézéshez, fogadjuk a vendégeket, és az ünnepségek, házibulik helyszíne is általában ez a helyiség. A nappali rengeteg feladatot lát el, ami bizony nagy kihívást jelenthet a tulajdonosoknak. Lehet szellős vagy zsúfolt – kinek-kinek ízlése és lehetőségei szerint –, ám egy dolog mindegyikben közös: fontos, hogy jól érezzük magunkat benne. Olyan helynek kell lennie, ahol ténylegesen lazítani tudunk, és ahol szeretteink is komfortosan érzik magukat. Természetesen ez attól is függ, hogy milyen stílust kedvelünk, hiszen ez életvitelünket, egyéniségünket tükrözi. Valójában a berendezés sikere ezen mérhető le elsődlegesen.

Olasz bútoraink az időtlen eleganciát és a páratlan minőséget hozzák el nappalijába. Tekintse meg kínálatunkat!

A modern stílust egy bizonyos fokú távolságtartó precizitás jellemzi. Ennek ellenére a minimállal összehasonlítva jóval otthonosabb, melegebb hangulatú. A berendezés minden darabjának rendeltetése és célja van. Gondosan megtervezett, praktikus darabok, szellősség és gyakorlatiasság jellemzi az irányzatot. A dekoráció letisztult, nagyméretű, funkcionális, a bútorok pedig tiszta vonalvezetésűek és strapabíróak, így az összhatás a tágasság látszatát kelti. Színeiben a natúr árnyalatok dominálnak, egy-egy színfolttal kiegészülve. Anyaghasználatban a fém, fa, üveg, kő, mesterséges anyagok jellemzik. Ebben az irányzatban remekül vegyíthetők a szögletes, éles vonalak és a lekerekített, íves formák.

A rusztikus stílust természetes, otthonos, meleg hangulatáért kedvelik. Durván megmunkált, kezeletlen, nyers hatású felületek jellemzik. Főbb anyagai a kő és a fa. Nagypolgári lakásokban és családi házakban remek választást jelent, de a népies motívumok vagy a kandalló kiválóan illik hozzá.

A klasszikus stílus tömörfa bútoraival, kristálycsillárjaival, márványkandallóival előkelőséget, eleganciát és kimértséget sugall. Az enteriőr pontosan megtervezett, szabályos. Nagyobb méretű, tömör, minőségi, akár antik vagy antik hatású tárgyak, bútorok használata jellemzi. Tágas, csarnokszerű terekben, nagy belmagasságú otthonokban alkalmazható legjobban, de megfelelő hozzáértéssel bárhol ki lehet alakítani.