Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AC Atmosfera Day

Az Atmosfera ülőbútor-kollekciót választékos anyag- és színválaszték, valamint alaposan kidolgozott részletek jellemzik, emellett pedig a modern olasz stílust képviseli, így minden egyes bútoreleme egyedülálló. A kanapékból és fotelekből álló kollekció értékes olasz márványból készült felszolgálóasztalokkal egészül ki. Az asztalkák, melyek az ülőbútorokéval azonos letisztult dizájnt képviselik, kiemelik az ülőbútorokat körvonalazó határozott tűzdeléseket, így az elemek teljes összhangban vannak a modern ízléssel.

Az ülőbútorok vastag párnázata különösen magas komfortérzetet biztosít. Tekintélyes, négyszögletes kialakításuk, valamint a tűzdelések, melyek a háttámlán és a karfákon futnak végig, választékos és elegáns stílust kölcsönöznek nekik. A karfa oldalsó és elülső részein háromdimenziós, geometrikus mintájú vízszintes szövéseket, azok közepén pedig egy-egy aranyszínű fémlapot láthatunk.

Az egész kollekció vezérfonalát képező luxusrészletről beszélhetünk, amely az asztalkák szerkezetében is visszaköszön, hiszen azok kifinomult és kifejező stílust képviselnek, egy kis ragyogással megfűszerezve, amely a szatén-arany színű porbevonatú fényezésnek köszönhető. A bútordarab a valódi, tömör márványlaptól lesz teljes, mely két színben is elérhető, de mindkét változat igazi értéket kölcsönöz neki.

Határozottan modern jellegű bútorokról van szó, amelyek páratlan környezetet biztosítanak az Ön nappalijának, és valódi személyiséggel ruházzák fel a kollekciót.Az Astmosfera a praktikusság és választékosság tökéletes eredménye, mely biztosítja a maximális kényelmet, valamint a részletek alapos és szakszerű kidolgozását, ezzel hívja fel a figyelmet a modern stílus szépségére.

 

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: AC-ATM-TAV-01
Rendelhető
AC Atmosfera Day Dohányzóasztal

Tekintse meg az Atmosfera modellsorozat minden elemét és válogassa össze pontosan azt az összeállítást, amire Önnek szüksége van!

1.193.740 Ft 954.990 Ft
Cikkszám: AC-ATM-TAV-02
Rendelhető
AC Atmosfera Day Lámpaasztal

Tekintse meg az Atmosfera modellsorozat minden elemét és válogassa össze pontosan azt az összeállítást, amire Önnek szüksége van!

692.490 Ft 553.990 Ft