Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Ülőgarnitúrák

Ülőgarnitúra, a nappali éke

Otthonunk miliőjét mindenekelőtt a bútorok, kiegészítők határozzák meg, a nappaliban pedig az ülőgarnitúra szabja meg a stílust. Bár az Italia Bútor alapvető profilja az olasz bútorok forgalmazása, ebben a kategóriában kivételt tettünk, és a méltán népszerű Chesterfield ülőbútorok is megtalálhatók a palettánkon. Döntésünk leginkább a minőség melletti elköteleződésünknek köszönhető, hiszen a nálunk megtalálható bútorok egytől egyig kifogástalanok úgy dizájn, mint anyaghasználat tekintetében.

Romantikus ülőgarnitúrák Itáliából

Az olasz tervezők és mesterek remek stílusérzékkel vannak megáldva, nem hiába tarolnak és diktálnak a divatiparban is világszerte. A bútorok terén sem más a helyzet: ha olasz bútor mellett tesszük le a voksunkat, biztosak lehetünk benne, hogy minőségi anyagból készült, gondosan tervezett és precízen kivitekezett terméket kapunk. Szemet gyönyörködtető formavilág, részletgazdag és míves dekoráció, lágy vonalvezetés, elragadó stílus, lehengerlő kifinomultság – ez mind jellemző az olasz termékekre, és mindez természetesen a miénk lehet, ha a megfelelő garnitúrát vagy kiegészítőket választjuk az otthonunkba.

A különböző stílusú – stíl, szalon, faragott, rusztikus és luxus – ülőgarnitúrák mellett az olyan kiegészítők széles választékából is kedvére válogathat, mint a rekamiék, dohányzóasztalok, puffok, lábtartók, ülőpadok és tükrök.

Ismerje meg minőségi termékeket forgalmazó webáruházunk teljes palettáját, és köteleződjön el a hamisítatlan olasz stílus és minőség mellett!