Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PI Regina hálószoba - választható színben

Ár:
19.274.940 Ft
Cikkszám: PI-REG-HAL-OP-1-1
Várható szállítás: 2023. január 04.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
PI Regina hálószoba - választható színben

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék(ek) alatt a Leírás és paraméterek szekcióban bővebb információt talál. A garnitúrából nem csak a képen látható változatok állíthatók össze, elemenként vásárolható, így Ön dönti el, hogy pontosan milyen kompozíciót szeretne otthonába! Bármilyen kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére elérhetőségeinken!

Kényelmes matracok
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Regina kollekcióra a rokokó stílus jellemző, amely a 18. század első felében, a késői barokkból fejlődött ki Franciaországban. Megkülönböztető jegye a magasztos elegancia, a fényűző, szétágazó és hullámzó formák, melyeket a bútorkészítők kézműves munkájának köszönhetően kacskaringós fürtök és virágminták díszítenek. Ami még eredetibbé teszi ezt a kollekciót, azok az aranyfüstlemezből készült részletek, valamint a különféle márványozott és a természetes hatású velencei elefántcsontból készült díszek, melyeket egy az egyben kézzel készítenek.

A bútorok garantáltan a Fratelli Pistolesi gyárban, a vállalat kézműves rendszereivel készülnek, kizárólag fa, furnérozott és többrétegű tengeri fa felhasználásával, valamint teljes mértékben kézzel készített faragásokkal.

Felhasznált anyagok:

 • Szerkezet: A szekrények külső oldalai ívelt, 30 mm vastagságú furnérozott rétegelt lemezből készültek. A szekrények belső oldalai 38-40 mm vastagságú, fenyőből készült rétegelt lemezből állnak.

 • Alapszerkezet, felület és felső rész: 30 mm vastagságú, tömör jelutong fából készült keret, belül afrikai diófából készült rétegelt lemezzel, kívül pedig gyökérerezetű kőrisfával, valamint intarziás rózsafával.

 • Oszlopok és faragások: Tömör hársfából készült oszlopok, kézzel készített faragásokkal és tiszta aranyfüstlemez díszítésekkel.

 • Ívelt ajtók és fiókok: Az ajtók és fiókok 30 mm vastagságú, ívelt, furnérozott, gyökérerezetű kőrisfából, valamint intarziás rózsafából készült rétegelt lemezből állnak.

 • Fiókok: A fiókok, melyeknek oldalai tömör kőrisfából készültek, eredeti blumotion fékezőrendszerrel vannak ellátva.

 • Hátlapok: A hátlapok 9 mm vastagságú, afrikai diófából készült rétegelt lemezből állnak. A vitrinben 3 mm vastagságú tükör található.

 • Vasalatok: A fogantyúk, kulcsok, kulcslyukfedők és gombok aranyszínű bevonattal rendelkeznek.

 • Polírozás: A zárt pórusú, selyemfényű fedőréteget kézzel, természetes bevonatokkal készítették. A lakkozáson látható festett dekorációkat egy az egyben kézzel készítik.

 • Karbantartási útmutató: A felületeket puha, vízzel enyhén átitatott anyaggal tisztítsa. A tisztításhoz tilos kémiai anyagokat alkalmazni, mert azok megrongálhatják a bútort.

A kollekció az Ön kényelme érdekében számos elemet tartalmaz, így teljes mértékben személyre szabható. Kérjük, tekintse meg a gazdag választékot, és válogassa össze az Önnek tökéletesen megfelelő szettet!

A PI-REG-HAL-OP-1-1 garnitúra elemei:

Stílus Klasszikus
Garnitúra típus Hálószoba
Termék típus Garnitúra
Szín Választható
Ágyméret 190x200
Gyártó Pistolesi
Modell PI Regina
Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Méretek és változatok

 • PI Regina franciaágy keret - 190 cm: 2330mm x mm x 1840mm
 • PI Regina éjjeliszekrény: 690mm x 470mm x 820mm
 • PI Regina fésülködő asztal: 1990mm x 490mm x 950mm
 • PI Regina díszes tükör: 1250mm x 80mm x 1250mm
 • PI Regina karosszék: 640mm x 510mm x 1020mm

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a garnitúra ára csak tájékoztató jellegű, mivel a termékek számos változatban elérhetők és a pontos ár nagyban függ a kiválasztott színtől, páctól, felülettől, szövettől. A pontos ár meghatározásában kollegáink örömmel állnak rendelkezésére bármely elérhetőségünkön!

Pácok és felületszínek

I. kategória színei

II. kategória színei

III. kategória színei