Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

S75

S75

 

Kik ők?

A vállalatot 40 év kemény munka és számos kihívás leküzdése juttatta el odáig, ahol most tartanak, s ezalatt mindvégig tiszteletben tartották azon értékeket, melyek a cég megkülönböztető jegyéül szolgálnak: ilyen például a minőség és az ár közötti kiváló kapcsolat vagy a szállítás gyorsasága, mely naprakész raktáruknak és nagy szenvedélyüknek köszönhető. Mindez pedig arra ösztönzi őket, hogy napról napra egyre nagyobb kitartással folytassák munkájukat.

A cég áttekintése

Az S75 közepes és nagy méretű konyha-, hálószoba-, gyerekszoba- és nappali bútorok gyártásával foglalkozik. A munkát három létesítményben, külön belső tervezési egységükkel végzik, mely a teljes termékciklust képes nyomon követni és koordinálni, a kreatív tervezéstől kezdve egészen a forgalmazókhoz történő kiszállításig.

Az S75 gyorsan dolgozó, összeszedett és jól szervezett vállalata évente több mint 1500 ügyfelet szolgál ki, kis- és nagykereskedelmi céllal egyaránt, és havonta több mint 3000 bútorkombinációt hoz létre.

Küldetésük a vállalaton belül

Bútorok és lakberendezési egységek elképzelése, megtervezése és gyártása, amelyeket a piaci átlag feletti ár-érték arány, valamint modern és fiatal formatervezés jellemez. Mindezt úgy, hogy közben garantálják a forgalmazók számára a széles termékkínálatot, a rendkívül versenyképes árszínvonalat és a kivitelezés gyorsaságát, hogy számukra is valódi versenyelőnyt biztosítsanak.

Küldetésük a vállalaton kívül

A fejlett gyártósorokba történő folyamatos beruházások, a technológiailag fejlett anyagok és alkatrészek felhasználása, valamint a modern és magas minőségű kreatív megoldások által valódi és igazolható versenyelőny garantálása az ügyfelek számára, amely a választékban, testreszabhatóságban, ár-érték arányban, valamint a kivitelezés és a kézbesítés gyorsaságában mutatkozik meg.

 

Szobák

Terméktípusok