Saltarelli

Saltarelli

A GYÁRTÓRÓL

A Saltarelli Mobili immár több mint 50 éve jelen van mind az olaszországi, mind pedig a nemzetközi piacon, és folyamatosan törekszik a különböző újításokra a klasszikus és modern bútorok tervezése és gyártása terén. Küldetésük már a kezdetektől fogva a következő: saját kollekcióikkal, ötleteikkel és tervezéseikkel elégíteni ki az ügyfelek igényeit, szem előtt tartva a kiváló minőséget, az esztétikát, valamint természetesen a versenyképességet és a jó árakat is. A vállalat ezzel a többszempontúsággal volt képes elérni eddigi sikereit és ezáltal ma is hatásosan, élénken és motiváltan van jelen a piacon.

 

 

 

KÉZMŰIPARI ÉRTÉKEK

Akár klasszikus vagy modern bútorról van szó, annak létrehozásához elengedhetetlen a kézműipari képesség, amelyet szakértelemmel és tapasztalattal, rendkívüli kézügyességgel és a hozzá való érzékkel, szenvedéllyel és kidolgozott technikával gyakorolnak. Az ehhez szükséges gépek nélkülözhetetlenek, a gyártást pedig a technológia segíti és gyorsítja meg, ugyanakkor az emberi kéz munkája olyan fontossággal bír, amelyről a Saltarelli vállalat nem tud és nem is akar lemondani.

MINŐSÉG IRÁNTI SZENVEDÉLY

Egy bútor szépsége, egy komplett szoba harmóniája, egy teljes nappali egyensúlya: ezek mind rendkívül fontos esztétikai tényezők. Mindez a Saltarelli-minőség eredményét képezi, amelyet nap mint nap véghez visznek az anyagok megválasztásának és megmunkálásának, a próbáknak és ellenőrzéseknek, valamint a szenvedélynek és a kiválóan teljesített munka iránti szeretetüknek köszönhetően.

KIDOLGOZOTT RÉSZLETEK

Tökéletesen nyíló ajtók, könnyedén gördülő fiókok, és szilárdan rögzített fogantyúk. Egy Saltarelli-bútortól teljes mértékben elvárható, hogy minden része tökéletes legyen és minden apró részlete gondosan ki legyen dolgozva. A vállalat gyártásai eljárásai és filozófiája garantálja, hogy minden munkatársa különleges odafigyeléssel és nagy pontossággal dolgozzon.

Modellek

Szobák

Terméktípusok