Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sovrana tükör a szekrényajtó belsejére

Ár:
33.320 Ft
24.990 Ft
Kedvezmény: 25%
Cikkszám: 12305001-SPE
Várható szállítás: 2024. április 25.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Sovrana tükör a szekrényajtó belsejére
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

SZEKRÉNY

A szekrény teljes szerkezete rétegelt, az oldallapok és válaszfalak 30 mm, a szekrény alja és teteje 22 mm, az ajtók 22 mm, a fiókok pedig 30 mm vastagságúak. Külső része dekoratív intarziás, festett félmatt kidolgozással készült, belseje és a hátlapok pedig természetes hatású anyagból. A felső rész és a keretek faszerű anyagból készültek. 4 mm vastag tükrök. A szekrény belső kialakítása: egy darab 4 fiókos elem, egy darab középső polc és két darab szélső polc, valamint ruhaakasztó.

ÁGY

A fejvég és lábvég faszerű, furnérozott farészecskés panelekből áll, dekoratív intarziás festett, félmatt kidolgozásban. Capitonné behúzású kárpitozott panelek ökobőrrel, valamint gombos vagy Swarovski köves berakásokkal. Igény szerint választható az ökobőr típusa és/vagy bevonható szövettel is.

KOMÓD

25 mm vastag farészecskés panelekből álló szerkezet, 18 mm vastag alapzattal és 20 mm vastag fiókokkal. A komód teteje 22 mm vastag MDF-ből van. Külső része dekoratív furnérozott, intarziás, festett félmatt kidolgozással készült. Faszerű anyagból készült keret. A fiókok oldalai többrétegűek, fecskefarok-illesztéssel összeállítva.

ÉJJELISZEKRÉNY ÉS FÉSÜLKÖDŐ

25 mm vastag farészecskés panelekből álló szerkezet, 18 mm vastag alapzattal és 18 mm vastag fiókokkal. A teteje 22 mm vastag MDF-ből van. Külső része dekoratív furnérozott, intarziás, festett félmatt kidolgozással készült. Faszerű anyagból készült keret. A fiókok oldalai többrétegűek, fecskefarok-illesztéssel összeállítva.

Klasszicizmus, a lehető leglátványosabb formájában

A Sovrana kollekció magában foglalja a klasszikus olasz hagyomány legnyilvánvalóbb formáit és jellemzőit: a valódi fát, a faragást, az intarziát, a barokk vonalvezetést és a tűzdelést. Így születnek meg ezek a valóban szemet gyönyörködtető bútorok.

Stílus Klasszikus
Gyártó Saltarelli
Modell Sovrana

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!