StatuS

StatuS

A StatuS egy fiatalos és dinamikus cég, ugyanakkor nagy tapasztalattal rendelkezik az olasz bútorok fejlesztésében, megvalósításában és értékesítésében.

 

Küldetésük a teljes mértékben Made in Italy jelzéssel ellátott és kizárólag olasz stílusú bútorok gyártása, ami számukra egyet jelent a Minőséggel, az Innovációval és a Dizájnnal. Filozófiájuk a „Made in Italy életérzés” beillesztése az otthonokba, ami a vállalat egész munkáját inspirálja: a StatuS bútorait Olaszországban tervezik és gyártják, a lehető legjobb minőségű anyagokat és gondosan válogatott összetevőket felhasználva.

Mi az erősségük?

A gyár legfőbb erősségei annak köszönhetők, hogy több mint húszéves tapasztalattal rendelkeznek a bútorok tervezésében és gyártásában, a legújabb technológiákat alkalmazzák, valamint folyamatos piackutatást végeznek, ez pedig garantáltan a márka világszinten történő elterjedését eredményezi. A rendkívüli pontossággal dolgozó mérnökökkel és dizájnerekkel való állandó közös munka biztosítja az igen magas minőségű termékek megalkotását, mindezt az aktuális divatnak megfelelően, versenyképes áron és mindenki számára elérhető módon viszik véghez.

„1994 óta foglalkoznak bútorgyártással. A Made in Italy nem csupán egy Olaszországra utaló földrajzi jelzés, hanem ez a Kreativitás, a Tapasztalat és az Olasz Kultúra szüleménye.”

Odafigyelés a megrendelőre

Különleges gyártási folyamatuk ipari szintre emelésével a StatuS meglehetősen rövid időn belül tudja garantálni az ügyfelek megrendelésének teljesítését, mindeközben pedig végig fenntartja magas színvonalú munkáját és gondosan ellenőrzi minden egyes gyártási szakaszát. A számos országba történő exportálásuknak köszönhetően nagy tapasztalatuk van abban, hogy termékeiket gondosan becsomagolják, így azokat a leghosszabb utak során is meg tudják óvni a szállítás közbeni esetleges sérülésektől.

 

Modellek

Szobák

Terméktípusok