Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Szobák

Szobák

Szobák olasz bútorokkal

Fontos, hogy az előszoba, az étkező, a nappali, a háló, sőt még a dolgozószoba is kapcsolódjon valamilyen formában egymáshoz. Gondolunk itt a színekre, a textíliákra és a dekorációs elemekre, de legalább annyira mérvadók a bútorok is. Ha az elrendezés során mindezeket figyelembe vesszük, és teljes összhangot teremtünk, akkor végeredményként nyugodt és kényelmes környezetet kaphatunk. Ha praktikusságot is csempészünk a különböző helyiségekbe, akkor pedig 100%-os sikert borítékolhatunk.

Válassza ki Ön is kínálatunkból azokat az olasz bútorokat, amelyek illeszkednek otthonához!

Küszöbtől a küszöbig

Tagadhatatlan, hogy sok időt töltünk az étkezőben és a konyhában. Szolgálják ezek a helyiségek a család apraja-nagyjának kényelmét és a vendégekét is! Dolgozzunk olyan kis- és nagybútorokkal (asztalokkal, székekkel, szekrényekkel) a berendezés során, amik mutatósak és marasztalóak, nem utolsósorban pedig helytakarékosak!

A nappaliban mi is szívesen ejtőzünk egy fárasztó munkanap után, a gyerekek az ülőgarnitúrára heveredve írják meg a házi feladatukat, és a barátokkal is ott vívunk társasjáték-csatákat. Éppen ezért érdemes odafigyelnünk, hogy a nappaliban elhelyezett bútorok ne csak a ritkán használt holmik tárolását szolgálják, de tágas teret is biztosítsanak.

A hálószoba szintén központi eleme az otthonunknak. Válasszunk olyan ágyat a helyiségbe, ami maximális kényelmet nyújt, és rendezzük be olyan kis- és nagybútorokkal, amik alkalmasak az ágyneműk, pizsamák, ill. egyéb ruhaneműk tárolására! Egy olasz hálószobában például elegáns antik tárgyaknak és éjjeliszekrényeknek is helyet szoríthatunk.

Az előszobáról és a dolgozószobáról is ejtsünk pár szót! Míg előbbinél csak egy cipőtárolóról és egy fogasról szükséges gondoskodnunk, addig utóbbinál a megfelelő elemek (íróasztal, szék és könyvszekrény) kiválasztására is gondolnunk kell. Mindkét helyiséget berendezhetjük komplett olasz bútorokkal, összeállításokkal is, ha az szimpatikusabb.