Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Olasz hálószoba bútorok

Hogyan válasszunk hálószobabútort?

A hálószoba kialakítása során az elsődleges szempont, hogy biztosítsa a megfelelő pihenést. De nem csak a testünknek – a lelkünknek ugyanúgy szüksége van kikapcsolódásra, feltöltődésre, ezért különösen fontos, hogy a háló kényelmes, esztétikus és barátságos legyen. Mivel kifejezetten intim tér, itt nyugodtan kiélhetjük kreativitásunk, keverhetjük a stílusokat, a lényeg, hogy tükrözze személyiségünket. A berendezés kiválasztásánál ugyancsak fontos szempont a praktikum. Az itt elhelyezett bútorok legyenek kényelmesek és jól használhatóak, mert csak így képesek biztosítani számunkra a pihenést.

Tekintse meg olasz hálószoba berendezéseinket, és tegye le voksát a minőség és a stílus mellett!

Az ágytól a szekrényig

A fentiek miatt – és egészségünk védelmében is – a jó minőségű ágyon igazán nem éri meg spórolni. Funkciójából adódóan a hálószoba központi eleme az ágy, ezért arra kell a legtöbb hangsúlyt fektetnünk a berendezésnél.

Bár nem kötelező bútordarab, mégis sokan igénylik az ágyat kiegészítő éjjeliszekrényt. Többen esnek abba a hibába, hogy túlgondolják ennek a kis szekrénynek a szerepét, és nem a megfelelő méretet választják. Nem kell, hogy nagy legyen, bőven elegendő, ha elférnek rajta azok az apróságok, amelyekre szükségünk lehet. A magassága viszont kifejezetten fontos, hogy az ágyban ülve és fekve is kényelmesen elérjük.

Ha ruhákat is tárolunk a hálószobában, akkor érdemes olyan szekrényt beszereznünk, amelynek akasztós és polcos része egyaránt van, és lehetőleg rendelkezik tükrös ajtóval, mert a tükör optikailag növeli a teret.

Mindezeken felül természetesen a stílus is roppant lényeges. Olyan környezetben – legyen az a nappali, a háló vagy a lakás bármely helyisége –, ahol nem szívesen nézünk rá a berendezésre, nem lehetséges a maximális ellazulás, legyen bármilyen kényelmes és praktikus is a hálószobabútor. A megfelelően, jó ízléssel összeválogatott darabokkal elérhetjük a kívánt hatást, de ha nem érezzük magunkat elég bátornak ehhez, választhatunk komplett hálószobagarnitúrát is.