Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AC Modigliani díszes tükör

Ár:
402.490 Ft
321.990 Ft
Kedvezmény: 20%
Cikkszám: AC-MOD-SPE-02N
Várható szállítás: 2024. április 25.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
AC Modigliani díszes tükör

Tekintse meg a Modigliani modellsorozat minden elemét és válogassa össze pontosan azt az összeállítást, amire Önnek szüksége van! Elérhető hálószoba-, étkező-, nappali- és ülőbútor is!

Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az ArredoClassic bemutatja az új Modigliani kollekciót, melyet az empire stílus fenségessége ihletett. Az egyszerű, mégis részletes és arany faragásokban gazdag dizájn arra hivatott, hogy a barátságos, elegáns és kifinomult otthonokba egy igazán nemesi környezetet varázsoljon. A Modigliani, amely garantáltan, 100%-ban az eredeti Made in Italy minőséget és dizájnt képviseli, egyazon kollekcióban egyesíti ennek a stílusnak a nagyszerűségét és az egymást kiegészítő, harmonikus formákat. A bútordarabokat az értékes dekorációk és a praktikusság közti tökéletes egyensúly köti össze.

A fésülködő olyan tükörrel egészül ki, melynek kerete antik aranyfüstlemezzel van díszítve. A hálószoba főszereplője pedig nem más, mint a Modigliani ágy, amely akár a részletekbe menő luxus szimbóluma is lehetne. Értékes szövetek, minden részletében alapos kidolgozás és kiváló minőségű anyagok a jellegzetes olasz ízlést jelképezik.

Stílus Klasszikus
Termék típus Tükör
Szín Dió
Szélesség (mm) 830
Mélység (mm) 40
Magasság (mm) 1010
Súly (kg) 14,2
Gyártó ArredoClassic
Modell AC Modigliani

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek