Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

TuttoMobili

TuttoMobili

 

 

 

 

„Egy vállalkozás akkor válik igazán nagy értékűvé, ha az egy egészséges és családi környezetben tud fejlődni és növekedni.”

Ez a TuttoMobili vállalat mottója, melynek történetét csakis a Pesaro környékén élő család tagjai tudják igazán elmesélni, akik saját kezükkel, minden tapasztalatukat beleadva és szenvedéllyel végzik munkájukat. Vittorio Fratesi a ’70-es évek végén hozta létre a cég kézműipari alapjait, az pedig időről időre egy négy ipari egységből álló szilárd vállalattá nőtte ki magát, mely magában foglalja a bútorok, az időtlen formatervezés, valamint a különböző lakberendezési kiegészítők egész világát. Az elmúlt húsz évben Fabrizia és Federico irányították azt az apjuk által rájuk hagyott vállalkozást, amelyben maguk is felnőttek, így teljes mértékben beleláthattak a cég átfogó és kreatív nemzetközi stratégiájába.

Hogyan csinálják?

A TuttoMobili a négy szomszédos, egymást tökéletesen kiegészítő bútorgyárból álló Nuova Esterno Mobili csoporthoz tartozik. Ezek a gyárak a különböző bútordarabokhoz felhasznált poliuretán alapanyagok feldolgozásával újraalkották a bútorgyártást, valamint azok nemzetközi piacon történő értékesítését. Ezen belül a TuttoMobili leginkább klasszikus és modern stílusú nappali-, illetve hálószobabútorokkal foglalkozik, különös tekintettel azok személyre szabhatóságára, így garantálva minden vevő elégedettségét. A teljes mértékben Olaszországban kialakított klasszikus és modern formatervezés egyben garantálja a legapróbb részletekig gondosan végzett gyártási folyamatot, valamint a kiváló minőség és az árak közötti harmóniát.

Mire figyelnek?

Mivel a TuttoMobili gyár Olaszország történelmi helyszínekben, művészetben és csodálatos tájakban gazdag részén található, mindenképpen fontos szempont számukra a környezet megóvása, így a fenntarthatóság érdekében gyártási folyamatukhoz eszerint választják ki a megfelelő anyagokat. Törekednek továbbá az innovációra, hogy termékeik gyártása során minden szempontból, minél több újítást alkalmazhassanak. Nagy jelentőséggel bír számukra a kapcsolatépítés, az ügyfelek személyes megismerése és saját tudásuk bővítése is, így a TuttoMobili a bútorgyártási szektor minden fontos kiállításán megtalálható.

 

Modellek

Terméktípusok