Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Eden Day ovális étkezőasztal 180x110 cm (+50 cm hosszabbítható), levél motívummal

Ár:
1.437.490 Ft
1.149.990 Ft
Kedvezmény: 20%
Cikkszám: IE-2070TF
Várható szállítás: 2024. április 25.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Eden Day ovális étkezőasztal 180x110 cm (+50 cm hosszabbítható), levél motívummal

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez a termék több, mint 10 különböző felülettel és színben rendelhető az Ön ízlésének megfelelően! A megjelenített ár a termék első képén látható változaté, azonban a lent látható galéria alapján bátran kiválaszthat más felületű modelleket is!

Gyártó:
Kapható választék:
Felület/szín:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A klasszikus és modern stílus közötti tökéletes egyensúly, egy kifinomult környezetben. Itt, ezek a bútorok mind részei egyazon történetnek, amely egyesíti a szaktudást a szépérzékkel, valamint a művészet és a technika által egyedi kollekciókat kínál. A szépségen túl felfedezni a valódiságot; elveszni a látványban és rátalálni az igazi stílusra. Út a klasszikus olasz stílushoz, mely során a kiváló megmunkáláson kívül a lehető leggondosabb részletkidolgozást is élvezhetjük.

Az ebédlőben egyértelműen az asztal uralkodik, a maga stílusának eleganciájával és díszítéseinek értékességével. A kerek étkezőasztal és a tűzött támlájú székek minden szempontból komoly és kényelmes ebédlőt alkotnak. A kisasztal maga az elegancia. Nem egy egyszerű kisasztalról van szó, hanem sokkal inkább egy olyan bútorról, amely rendelkezik a klasszikusság minden eleganciájával.

A nappali maga a stílus: itt találkozik a finom fa és a könnyed üveg, melyek együtt alkotják meg ezeket az örökké divatban maradó bútorokat. A díszítőelemek, melyek az ajtókat ékesítik, kiemelik az igényes megmunkálást. A sima felületű ajtó kihangsúlyozza az üveg természetes finomságát. A világos színű erezet és a finom vonalak a megkülönböztető jegyei ennek a bútornak. Inspirációit a múltból meríti, mely korszakot a mai stílusnak megfelelő árnyalatokkal és formákkal értelmezi újra. A szépség, melyet környezetébe varázsol, örökké tartó.

Stílus Art déco
Termék típus Étkezőasztal
Szín Választható
Szélesség (mm) 1800
Mélység (mm) 1100
Magasság (mm) 800
Gyártó Italexport
Modell Eden Day

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Pácok és színek

A termék több színben rendelhető, az ár pedig a kiválasztott színhez tartozó kategóriától függ. Kérjük, hogy a megrendelés leadásakor szíveskedjen jelezni, hogy az adott kategórián belül melyik színben kéri a bútort! Amennyiben az adott kategóriához nem kínál fel árat a rendszer, úgy annak a kategóriának a színeiben nem rendelhető a termék. Bármilyen kérdés esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésére elérhetőségeinken!

I. kategória színei:

II. kategória színei:

Kapcsolódó termékek