Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Koronavírus tájékoztató

MAGYAR ENGLISH ITALIANO DEUTSCH

Kedves Látogatónk!

 

Az alábbiakban fontos információkat talál a kialakult járványügyi helyzetről. Természetesen bármilyen további kérdése esetén állunk szíves rendelkezésére elérhetőségeink bármelyikén!

Nyitvatartás

Budapesti áruházunk nyitvatartási idejét 2021. április 07-től a vonatkozó kormányrendelet értelmében visszaállítottuk:

  • hétfő: 12:00-19:00
  • kedd: 12:00-18:00
  • szerda: 12:00-19:00
  • csütörtök: 12:00-18:00
  • péntek: 12:00-18:00
  • szombat: 10:00-13:00
  • vasárnap: zárva

 

A maximális higiénés feltételek biztosítása érdekében áruházunkat teljes mértékben fertőtlenítettük és biztosítjuk, hogy egyidőben csak egy vásárló (illetve az ő közvetlen hozzátartozói) tartózkodhassék a bemutatóterem területén. Minden kedves vásárlónkat megkérjük, hogy a kihelyezett kézfertőtlenítőszert bátran használja és a kormányrendeletben foglalt minimális 1.5-2 méteres távolságot szíveskedjenek betartani! Áruházunkban egyszerre maximum 15 fő tartózkodhat.

2020. április 27-től kezdődően a vonatkozó rendelet alapján bemutatótermünkben kötelező a maszk viselése. Amennyiben Önnek nem áll ilyen rendelkezésére, kollégáink természetesen díjmentesen biztosítanak eldobható (sebészi) maszkot a tartózkodás idejére.

Minden áruházi látogatás után - ha az időjárás engedi, akkor már közben is - teljes szellőztetést végzünk.

Partnereink nyitva tartásáról a Hol kapható? menüpontban található elérhetőségeken tud érdeklődni.

 

Készleten lévő termékek vásárlása

Magyarországon egyedülálló módon számos hálószoba- és étkezőgarnitúrával, valamint kisbútorral rendelkezünk magyarországi készletünkön. E termékek esetében garantáljuk a teljes biztonságot, hiszen az összes termék a vírus európai megjelenését megelőzően került raktárunkba és óvintézkedéseinknek köszönhetően garantáltan vírusmentesen juttatjuk el az Ön otthonába is! 

Vásárlóink számára számos akcióval kedveskedünk, ugyanakkor fontos hangsúlyozni, hogy az EUR-HUF árfolyamban bekövetkezett, jelentős mértékű változások miatt a weboldalunkon található árakat csak korlátozott ideig tudjuk tartani. Természetesen a leadott megrendeléseken mi utólag semmilyen módosítást nem végzünk, így érdemes mielőbb kiválasztani az áhított terméket, hogy még 2019-es, kedvező áron kaphassa meg!

A készletakciókat ezen az oldalon tudja megtekinteni: Online vásárlás, készletről

 

Rendelhető termékek

Az olasz gyártók megrendeléseinket zavartalanul fogadják és maximális higiéniai előírások mellett a megszokott határidőre gyártanak. 

Az online vásárlás ráadásul nálunk 100%-osan biztonságos, erről vonatkozó blog bejegyzésünkben is olvashat, valamint megetkintheti a vásárlásban segítséget nyújtó, rövid tájékoztatónkat is.

Megrendelését tehát továbbra is várjuk, nézegesse weboldalunk közel 20 ezer termékét és merítsen egy kis tavaszi inspirációt ezekből a gyönyörű bútorokból! Az Italia Bútor pedig garantálja, hogy a terméket az elkészültét követő 1-2 munkanapon belül Magyarországra szállítja és egy előre egyeztett időpontban kérésére kiszállítjuk otthonába!

 

Your browser does not support SVG