Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

G&G Italia

G&G Italia

A G&G Italia a ’40-es években kézműves asztalosműhelyként született meg egy toszkánai kisvárosban, Quarratában.

Kreativitásuk, a kiváló gyártási folyamatról való gondoskodásuk, valamint az ügyfeleiknek szánt kiemelt figyelmük tette lehetővé azt a fajta fejlődést, amellyel a G&G Italia a bútorpiac egyik legkiválóbb vállalatává vált, melyben az ülőbútorok teljes gyártási folyamatát végzik, a fakerettől kezdve egészen a bőrrel vagy szövettel bevont késztermékig.

A bútorok többségének bevonata a bőr, amelynek megmunkálása közvetlenül Olaszországban, minőségi gyártási folyamatokon keresztül történik. Ezáltal biztosítják azok szépségét, puhaságát és egyben ellenálló képességét is, valamint így hoznak létre olyan lakberendezési elemeket, melyek rendkívül időtállók és előkelő környezetben is tökéletesen megállják a helyüket. Ezen bútorok vásárlói a tradícióban megtalálják a kényelmet és az eleganciát, ugyanakkor praktikus bútorelemekkel ruházhatják fel otthonukat. A lágy formáknak és a végtelen berendezési lehetőségnek köszönhetően bármilyen környezetbe tökéletesen beilleszkednek. Melegséget adnak otthonának, valamint egyben kifinomult és egyedülálló stílussal ruházzák fel azt, mely az időtlen ízlést tükrözi. Ezt a bútorcsaládot a fa anyaga, vonalvezetésének görbületei és a természetes hatást keltő színek által lehet megkülönböztetni, melyekről a kiváló minőség érdekében egytől egyig kézművesek szakértő kezei gondoskodtak.

Szerkezet

A G&G ülőbútorok tömörfából (bükkből, nyárfából és fenyőből) épülnek fel, az ülőrészek alatt pedig megerősített kereszttartók is találhatók. Belsejükben nagy ellenálló képességű rugalmas hevedereket alkalmaznak, melyeket különböző sűrűségű poliuretán habbal vonnak be. Az ülőpárna belsejébe kiegészítésképpen rugókat is tudnak helyezni, míg a felső részben egy tömés teszi lehetővé, hogy a párnázat középen mindig feszes maradjon. Az ülőrészek külsejét egy olyan réteg borítja, amely minden ülőbútornak puha és könnyed komfortot biztosít.

Bevonatok

A bútorgyártási szektorban szerzett többéves tapasztalatuk révén elérhették a lehető legjobb minőséget, ezenfelül pedig a legalaposabban válogatott anyagokat használják, amelyekkel ülőbútoraik bevonatát készítik.

A bőr és annak előnyei:

  • a bőr egy természetes anyag, amely szinte lélegzik és saját súlya 25%-ának megfelelő páratartalmat képes beszívni;
  • könnyen alkalmazkodik bármilyen hőmérsékletű környezethez, így az emberi test hőmérsékletét is képes felvenni és megtartani azt;
  • nem tapad meg rajta sem a por, sem pedig az állatok szőre, ezáltal pedig nem okoz allergiás panaszokat;
  • éppen olyan rugalmas és természetes, mint saját bőrünk.

Szövetek

A G&G Italia által felhasznált összes szövetanyag (mikroszál, bársony, szatén) kizárólag a Made in Italy jelzést viseli. Gondosan válogatják ki őket a bútorpiac igényeinek megfelelően, valamint odafigyelnek arra, hogy az anyagok által modelljeik kifinomultságot és eredetiséget sugározzanak. A folttaszító szövetek, amelyek a poratkáknak is ellenállnak, a klasszikustól a modernig minden típusú igényt kielégítenek.

Relax-funkció

Az elektronikusan és manuálisan is kezelhető páratlan relaxáló funkcióval kétféleképpen mozgathatjuk az ülőbútort. Az első opció felnyitja a lábtámaszt és enyhén megdönti az ülőrészt, valamint a háttámlát. A második pedig az úgynevezett Zero Wall mechanizmusnak köszönhetően meghosszabbítja az ülőrészt és leereszti a háttámlát, így kis helyen is maximális relaxálópozíciót képes biztosítani. Utóbbit úgy találták ki, hogy a kanapé vagy fotel a faltól akár 5 centiméter távolságra is kinyitható legyen anélkül, hogy minden alkalommal odébb kellene vinnünk, amikor relaxálni szeretnénk, így azt maximális kényelemben tehetjük meg akár a legkisebb helyen is.

Ágy-funkció

A gyártó szinte összes modellje egy 6 centiméter vastag ortopéd matraccal ellátott belső ágyszerkezettel is elérhető, amelyet 3 mozdulattal nyithatunk ki. A kihúzható ágyrész farugós, illetve fémrácsos kivitelezésben érhető el. Amennyiben a vásárló igényt tart rá, magasabb minőségű, aloe vera borítású matrac is választható, mely természetes és pihentető komfortot biztosít.

Modellek