Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

San Marco

San Marco

 

 

 

San Marco – FEDEZZE FEL AZ OLASZ ÉLETSTÍLUST!

 

A San Marco egy olasz család által létrehozott gyár, ahol egyedi, személyre szabott ülőbútorokat készítenek.

Milánó északi részén található gyár történetében egy olasz család három generációja is szerepel. Történetük több, mint 50 évvel ezelőtt kezdődött és mind a mai napig folytatódik. Még ma is büszkén nevezik gyárukat családi műhelynek, ahol ülőbútorokat gyártanak. Nap mint nap megteremtik a tökéletes otthont az olyan vásárlók számára, akik a magas minőségű, Olaszországban készített, kényelmes és gyönyörű bútorokat választják. A San Marco-nál kizárólag a legjobb minőségű bőrt és szöveteket alkalmazzák gyártási folyamatuk során.

Már évtizedek óta foglalkoznak ülőbútorok és kárpitozott bútorok tervezésével és gyártásával, mindeközben pedig szem előtt tartják a bőrkészítés iránti szenvedélyüket, valamint arra törekszenek, hogy modern és változatos anyagokat mutassanak be. Kisüzemi tevékenységük lehetővé teszi termékeik maximális testre szabhatóságát és azt, hogy odafigyeljenek vásárlóikra, valamint garantálják a kiváló Made in Italy termékminőséget.

Előkelő szépség

A gyár saját jelzésével ellátott, kanapékból és fotelekből álló kollekcióban rejlik saját hagyományuk legjava, amely az általa képviselt szépség és kiválóság révén a mai napig inspiráló és lenyűgöző hatást kelt. Mindig is bőrrel dolgoztak, munkájukat pedig saját kezükkel és teljes szívüket beleadva vitték véghez, de szenvedélyüknél fogva elkezdtek különleges szövetekkel bevont, kárpitozott bútorokat is gyártani.

Extra szolgáltatások

Fedezze fel a legfinomabb részleteket!

Monogramhímzés

Az Italia Bútoron keresztül megrendelt, a San Marco által gyártott bútorokba akár az Ön saját logóját vagy nevét is bele tudják hímezni, a San Marco oroszlánja helyett vagy azzal együtt.

3D-modellezés

Vegye igénybe az egyedi 3D-modellezési funkciót, hogy jobban el tudja képzelni, hogyan is fog kinézni tervezett szobája a San Marco bútoraival.

Összepasszoló bútorok

Párosítsa össze a kiválasztott kanapét vagy fotelt a San Marco hozzá illő bútoraival, hogy végeredményként egy tökéletes nappalit kapjon.

Választható kárpitozások

A termékek hatalmas szövet- és bőrválasztékkal rendelhetők, bővebb információért keressen minket bátran bármely elérhetőségünkön! A választható kárpitok kategóriái a következők:

  • Cat 3.: nabuk szövet, mikroszálas szövetek, 100% poliészter (selyemtapintású)
  • Cat 4.: selyem, víztaszító szövetek, nabuk szövet bőr részletekkel
  • Cat. 1/2: valódi bőr (marha, bivaly és selyemtapintású, extra finom bőrök)
  • Cat. 5.: valódi, Seta, Texax és Old kategóriájú, fél-anilin bőrök. (Ezt a bőrt egy kissé pigmentált réteggel vonják be, hogy a színe egységes legyen és eltűntesse a kisebb hibákat. A természetes hatás érdekében átlátszó és ragyogó színekkel fújják le.)
  • Cat. 6.: valódi, toszkániai bivalybőr, minden változata anilin. (Ennek a bőrnek a felülete átlátszó festékkel kezelt. Hasonlóan átlátszó, mint a festett fánál, ahol az erezet temészetes és látható marad. Az Aniline bőr tökéletlen, rajta van a természet nyoma és garantált, hogy nincs még egy ugyanolyan).

Modellek