Sevensedie

Sevensedie
 

 

Negyven évnyi történet, személyiség és filozófia.

Bármilyen belsőépítészeti stílushoz megfelelő ülőbútorok.

 

Kik ők?

A Sevensedie intuíciókon és tehetségen alapuló története 1965-ben kezdődött, amikor Diego Piva megalapította kézműipari műhelyét, ahol azt csinálta, amihez a legjobban értett: faszékeket kezdett gyártani. Azáltal, hogy a minőséget mindig magas szinten tartotta, valamint nyitott volt az új projektekre, a kis asztalosműhely egy folyamatosan bővülő vállalattá vált. Miután hosszú évekig vezette cégét, Diego Piva úgy döntött, a stafétát átadja három munkatársának: most a vállalat élén Massimo, Federico és Luca állnak, akik természetesen követik a cég eredeti hagyományait, de ugyanakkor különböző innovációkkal ötvözik azokat. Lelkesedésükkel és ötleteikkel az új vezetők kifejlesztették védjegyüket, amely mindig hű marad a minőségi elvárásokhoz és a vállalat egyedi személyiségéhez, tartja magát az igazi olasz stílushoz, és előszeretettel néz szembe a bútorpiac újabb és újabb kihívásaival.

Cégfilozófia és gyártási folyamat

A kifinomult irányítási rendszernek köszönhetően gyártási folyamatukra precizitás és rugalmasság jellemző. A gyártáshoz a legfejlettebb gépeket használják, amelyek működését szakértők ellenőrzik. A gépek munkája mögött azonban természetesen emberek is állnak: az ő hozzájárulásuknak köszönhetően a Sevensedie termékei kreatív és egyedi oldalukat is megmutathatják. A tervezéstől kezdve egészen az összeszerelésig, az egész munkafolyamat során odafigyelnek a legkisebb részletre is, mindezt a lehető legmagasabb szintű minőségellenőrzéssel.

Bükkfa, finom anyagok, kivételes megmunkálás: a Sevensedie ülőbútorainak alapját az anyagok rendkívüli odafigyeléssel történő kiválasztása képezi. A Sevensedie egyik büszkesége a vállalat szilárdsága: a vevők, alkalmazottak és beszállítók évek óta egyaránt részt vesznek a cég védjegyének kialakításában. Éppen ezért a vállalat garantáltan kiegyensúlyozott és megbízható.

Környezettudatosság

A faszékek és más fabútorok gyártása a természetnek köszönhető, hiszen a fák nélkül nem lennének bútoraink sem. Ez a gyár ezért úgy döntött, csak és kizárólag olyan forrásból szerez fa-alapanyagokat, ahol újraerdősítést végeznek, és ilyen módon járul hozzá a környezet jólétéhez és fenntarthatóságához.

De ez nem minden: A Sevensedie megújuló energiafelhasználásba is befektetett, mégpedig egy 158,7 kWp-s napelem-rendszer telepítésével, amely képes lefedni teljes termelési igényüket.

Termékeik

A Sevensedie bútordarabjaiban a szabályosság találkozik az eleganciával. Letisztult vonalvezetésű termékeiket mindennapi használatra tervezték, és azokat választékos kivitelezésben alkották meg, hogy igazán exkluzív környezetet teremtsenek. Az általuk kínált széles választék darabjai mind az utolsó részletig ki vannak dolgozva, így még a legegyszerűbb bútorelemről is felismerhető a Sevensedie minőségének védjegye.

Termékeik között találunk székeket, foteleket, forgófoteleket, 2-5 fős kanapékat, kinyitható kanapékat, ülőpadokat és végül, de nem utolsó sorban különböző lakberendezési kiegészítőket, például az ülőbútorokhoz illő díszpárnákat.

A Sevensedie által ezidáig kivitelezett projektek a világ különböző részein jelentek meg, egytől egyig a legmagasabb minőségű kivitelezésben, a valódi olasz stílus szellemében. Exkluzív termékeik között szerepelnek rakásolható székek, valamint egyéb, üzleti környezetbe illő bútordarabok. A Sevensedie ülőbútoraival a világ számos országában rendeztek már be rendezvénytermeket, üdülőhelyiségek előcsarnokait, éttermeket, szállodákat, kávézókat és egyéb helyiségeket.

 

Terméktípusok