Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Tarocco Vaccari

 

 

 

Két történet, amelyek szálai összefonódtak és együtt osztják meg az egész világgal a fa megmunkálása iránti szenvedélyüket. Ezt pedig nem mások végzik, mint tehetséges kézműves-mesterek, akik kiváló szakértelemmel, valamint az eleganciához való rendkívüli érzékkel vannak megáldva.

Sergio Tarocco és Giovanni Vaccari történetéről van szó, akik úgy döntöttek, egyesítik vállalataikat, amelyek az ötvenes években alakultak meg és a veronai bútorgyártás központjában, Bovolonéban fejlődtek ki. Így született meg a Tarocco Vaccari Group. Fiaik, Roberto Tarocco és Giordano Vaccari, áthidalva a két generáció közti szakadékot, ugyanazzal az örök szenvedéllyel folytatják az értékes fa megmunkálását komódok, íróasztalok, vitrinek, szekrények, szekreterek és fésülködők formájában. Modern formatervezőik kreatív ötletei által valódi mesterműveket hoznak létre, így a vállalat eredeti lelkülete némi modernitással egészül ki.

A vevők több mint 500 termékből választhatnak a Tarocco Vaccari Group stílusos nappalijai, hálószoba-bútorai és könyvespolcai közül, amelyekből folyamatosan új, a megrendelők ízlésére szabott modelleket fejlesztenek. A Bovolonéban készített bútordarabjaik páratlansága annak köszönhető, hogy azok megmunkálását 50 erre szakosodott munkatársuk szigorúan kézzel végzi, minőségüket pedig folyamatosan ellenőrzik. Ezáltal termékeik az összetéveszthetetlen „Made in Italy” koncepcióhoz tartoznak, amely bárkit képes lenyűgözni és emellett versenyképes áron jelen lenni a piacon.

 

Modellek

Szobák

Terméktípusok