Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Aria Day 3-ajtós tálalószekrény

Ár:
1.392.490 Ft
1.113.990 Ft
Kedvezmény: 20%
Cikkszám: IE-1201T
Várható szállítás: 2024. április 25.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Aria Day 3-ajtós tálalószekrény

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez a termék több, mint 20 különböző felülettel és színben rendelhető az Ön ízlésének megfelelően! A megjelenített ár a termék első képén látható változaté, azonban a lent látható galéria alapján bátran kiválaszthat más felületű modelleket is!

Gyártó:
Kapható választék:
Felület/szín:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A részletek kidolgozásán és a kiváló minőségű anyagok felhasználásán alapuló hagyományok egyik vezető bútorgyára most a modern dizájn irányába nyit. Ezáltal a gyártó a mai lakberendezési igények kielégítésére szabott megoldással áll elő. Az általuk alkalmazott klasszikus, részletes kidolgozás mellett ötvözi a fényes és a matt kivitelezést a kortárs stílus érdekében. Többfunkciós bútorokról beszélhetünk, tágas méretekről, kidolgozott részletekről, valamint divatos dekorációkról. A részletek kifinomultsága és a formák egyensúlya praktikus megoldásokkal egészül ki. A belül tömör és üreges formák, fényes és matt kivitelezések, valamint a világos és sötét színű elemek közti egyedülálló kapcsolat kiemeli minden egyes részlet alapos kidolgozását.

Ezek a könnyed stílusú darabok valóban meghatározzák nappalinkat, melybe természetes szépséget és harmóniát varázsolnak a fényes felületek visszaverődései által. A fények és árnyékok magát az életet szimbolizálják, ezzel feltárva a lakberendezés kultúrájának egy részét. A különböző tárolókkal bármilyen igény szerint rendezhetjük holmijainkat. Biztos, hogy mindennek megtaláljuk a megfelelő helyet.

Stílus Modern
Termék típus Tálalószekrény
Szín Választható
Szélesség (mm) 1700
Mélység (mm) 490
Magasság (mm) 920
Gyártó Italexport
Modell Aria Day

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Pácok és színek

A termék több színben rendelhető, az ár pedig a kiválasztott színhez tartozó kategóriától függ. Kérjük, hogy a megrendelés leadásakor szíveskedjen jelezni, hogy az adott kategórián belül melyik színben kéri a bútort! Amennyiben az adott kategóriához nem kínál fel árat a rendszer, úgy annak a kategóriának a színeiben nem rendelhető a termék. Bármilyen kérdés esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésére elérhetőségeinken!

I. kategória színei:

II. kategória színei:

III. kategória színei:

IV. kategória színei:

V. kategória színei:

Kapcsolódó termékek

Rendelhető
1.522.490 Ft 1.217.990 Ft