Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Venere hálószoba - választható színben

Ár:
2.328.710 Ft
1.862.970 Ft
Kedvezmény: 20%
Cikkszám: IE-VEN-HAL-OP-4-1
Várható szállítás: 2024. április 25.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Venere hálószoba - választható színben

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék(ek) alatt a Leírás és paraméterek szekcióban bővebb információt talál. A garnitúrából nem csak a képen látható változatok állíthatók össze, elemenként vásárolható, így Ön dönti el, hogy pontosan milyen kompozíciót szeretne otthonába! Bármilyen kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére elérhetőségeinken!

Kényelmes matracok
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Venere kollekció arra hivatott, hogy otthonunkat, a nappalitól egészen a hálószobáig elegáns és határozott stílussal ruházza fel, s egyben utánozhatatlan és egyedi jellemet kölcsönözzön neki. Egy klasszikus dizájnú kollekcióról beszélhetünk, amely hajlik az antik és hagyományos stílus, valamint az olasz ízlés felé, ugyanakkor tökéletesen beleillik modern életünkbe is, ahol az elegancia és kifinomultság szabályossággal és praktikussággal egészül ki. A Venere kollekció elemei kiváló minőségű és tartós anyagokból, tanganika és hársfa bútorlapokból készülnek, emellett mindet Olaszországban, kézműves szakemberek készítik. Ezek, a fa melegségét és a különböző bevonatok eleganciáját sugárzó bútorok szívesen mutatkoznak együtt akár modern darabokkal is, hiszen az olasz kultúra, érzékiség és ízlés nekik is kortárs stílust kölcsönöz.

A kollekció sajátosságai a kanyargós és domború formájú oldalelemek, melyek tetejét és alját elegáns és érzéki dekorációk ékesítik. A részletes kidolgozás és az új kivitelezési stílusjegyek teszik szabályossá és modernné. A klasszikus és modern elemek együttesének köszönhetően egyensúly és harmónia alakul ki, ezáltal érzelmeket keltve bennünk ebben a barátságos környezetben.

A kollekció az Ön kényelme érdekében számos elemet tartalmaz, így teljes mértékben személyre szabható. Kérjük, tekintse meg a gazdag választékot, és válogassa össze az Önnek tökéletesen megfelelő szettet!

A IE-VEN-HAL-OP-4-1 garnitúra elemei:

Stílus Klasszikus
Garnitúra típus Hálószoba
Termék típus Garnitúra
Szín Választható
Ágyméret 90x200
Gyártó Italexport
Modell Venere
Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Méretek és változatok

  • Venere ülőke: 600mm x 500mm x 540mm
  • Venere egyszemélyes ágykeret - 90 cm: 1310mm x 2150mm x 1490mm
  • Venere éjjeliszekrény 3 fiókkal: 560mm x 410mm x 680mm

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a garnitúra ára csak tájékoztató jellegű, mivel a termékek számos változatban elérhetők és a pontos ár nagyban függ a kiválasztott színtől, páctól, felülettől, szövettől. A pontos ár meghatározásában kollégáink örömmel állnak rendelkezésére bármely elérhetőségünkön!

I. kategória színei:

II. kategória színei:

III. kategória színei:

IV. kategória színei:

V. kategória színei:

Kapcsolódó termékek

Rendelhető
239.990 Ft 191.990 Ft