Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Minerva lagúna italtartó földgömb

Ár:
223.900 Ft
179.100 Ft
Kedvezmény: 20%
Cikkszám: ZF-Z.31.BV
Várható szállítás: 2024. április 25.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A Riminiben található olasz Zoffoli Mappamondi S.r.l. gyár közel 60 éve gyártja az egész világon híres földgömbjeit, melyről több információt ezen a linken talál.

A képeken látható bár kiegészítők és italok nem képezik a termék részét, csupán dekorációk.

Díjmentes kiszállítás az ország egész területén!

Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ez az elegáns, álló italtartó földgömb belső rekeszében akár 9 poharat és 2-3 üveget is kényelmesen el tud szállásolni. További tárgyakat és kedvenc borait vagy likőrjeit helyezheti az alsó polcra, melyet gyönyörűen díszít a természetes, vízalapú festés. Felületét egy 16. századi térkép kézzel rajzolt mása borítja.

Felhasznált anyagok:

  • Cellulóz, polimer
  • A lábak/tartóoszlopok kézzel faragott tömörfából készülnek, az MDF-ből készült polcokat pedig laminálják

Méretei: 50 x 50 x 93 cm

És hogy miért nálunk vásárolja meg? Azért, mert Magyarországra mi importáljuk a legrégebb óta (közel 25 éve!) a Zoffoli termékeket, így a kiváló üzleti kapcsolatoknak és a gyári kedvezményeknek köszönhetően garantáltan nálunk találja a legjobb árakat!

Szín Laguna
Gömbátmérő 40
Forgatható Igen
Italtartó Italtartós
Térkép típus 16. századi

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Térkép

XVI. századi

Felfedezők, ismeretlen, új világok, hosszú tengeri utak vad vizeken, földek, amelyekre ember még nem lépett. A "térképészet aranykora" címmel is illetett, 1500-as évek-beli térkép egy tökéletes reprodukciója mindannak a varázslatnak, ami a kort jellemezte. Waldeseemüller, Piri Reis, Friscus és Mercatore kéznyomát viseli ez a gyönyörű térkép, és hűen visszaadja a kor szellemiségét. Ma, amikor egy számítógép előtt ülve a világ bármely pontjára házszám pontossággal rá tudunk keresni, nehezen elképzelhető ez a kor, de talán pont ezért van annyi sárm és annyi misztikum benne. A nagynevű, világhírű térképkutatók nyomán az ember szívesen mereng egy ilyen térkép fölött hosszú percekig. Ikonográfiáival, mítikus, rajzolt karakereivel szinte mesébe illő műalkotásról van szó, mely a megfelelő környezetbe helyezve tökéletes kiegészítő és bizonyosan beváltja a hozzá fűzött reményeket.

 

Youtube videók