Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Diadema éjjeliszekrény fehér üvegtetővel, Swarovski kristályok nélkül

Ár:
302.650 Ft
226.990 Ft
Kedvezmény: 25%
Cikkszám: 12107009
Várható szállítás: 2024. április 25.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Diadema éjjeliszekrény fehér üvegtetővel, Swarovski kristályok nélkül
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

SÍKBAN FUTÓ 2-TOLÓAJTÓS SZEKRÉNY ÉS 2-TOLÓAJTÓS SZEKRÉNY

A szekrény szerkezete rétegelt lemezből készült. Kívül fehér színű lakkozással, nyílt pórusú kőrisfa részletekkel. Az ajtók 25 mm vastag rétegelt lemezből állnak, 45 mm-es tömör fa oldalsó panellel. A síkban futó és a normál tolóajtókba is 4-4 db állítható rögzítőelem van beszerelve. Az oldalak és a válaszfal 25 mm vastagságúak. A díszített tükrök 4 mm vastagságúak. A belső elemek és a hátlapok dekoratív természetes hatású furnérozott lapokból készültek. A tolóajtók csúszó sínjei lengéscsillapítóval vannak ellátva. Belső kialakítás: egy darab 4 fiókos elem; két darab nagy méretű, 30 mm vastagságú, különböző pozíciókba állítható polc, négy darab ruhaakasztórúd.

KOMÓD ÉS ÉJJELISZEKRÉNY

A komód és éjjeliszekrények szerkezete festett farészecskés panelekből áll fehér lakkozással, a fiókok előlapja faszerű anyagból, nyílt pórusú kőrisfaszínű és festett, lakkozott fehér részletekkel. A komód és éjjeliszekrény oldalai 30 mm vastagságúak. Minden fiók lengéscsillapítós sínekkel, blumotion típusú fékezőrendszerrel van felszerelve. A bútordarabok teteje 4 mm vastag, fehérrel díszített vagy festett üvegkristályból készült.

TÜKÖR

Fehér színű festett, lakkozott farészecskés panelből készült keret, díszített és ívelt, 4 mm vastag tükörrel.

ÁGYAK

Az ágy fejvége faszerű anyagból, az oldaldeszkák fából készültek, fehér színű lakkozással, nyílt pórusú kőrisfa részletekkel. A fejvég középső paneljének szövetborítású változata párnázott, ökobőrrel bevont panel, a faváltozat pedig nyílt pórusú kőrisfa kivitelezésű panel.

Visszafogott kecsesség, harmóniában a mindennapi élettel

A Diadema kollekció titka a báj és a kecsesség igényeinek kielégítése, túlzó formák és dekorációk alkalmazása nélkül. A fehér színen megjelenő kis ezüstös dísz a líraiság apró érintése ezen a bútoron.

Érzékien gömbölyű formák

Ennek a komplett hálószobának megkülönböztető jegye a formák és minták lágysága. Modern és egyben barátságos.

A komódra és az éjjeliszekrényekre tipikus gömbölyű körvonalak jellemzők, amellyel rendkívül barátságos érzetet kölcsönöznek környezetüknek. Az ágy fejvégének függőleges tűzdelése kihangsúlyozza a könnyed díszítést, amely eggyé kovácsolja a különálló bútorokat.

Nagyszerű kontrasztok

A bútorok sima kidolgozása és lakkozása tökéletes kontraszban van a természetes faerezettel, a csillogó részletek pedig ugyanilyen ellentéttel egészítik ki a kis fogantyúk fémes szilárdságát.

Stílus Klasszikus
Termék típus Éjjeliszekrény
Szín Fehér
Szélesség (mm) 657
Mélység (mm) 585
Magasság (mm) 470
Gyártó Saltarelli
Modell Diadema

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!